פורומים

- שטח 4x4

סוזוקי ויטרה - עזרה למתחיל

03 בינואר 2008 ב 21:06 5 תגובות 2043 צפיות [email protected]
אהלן
אז ככה
ויטרה שנת 94, אוטומטי, יד ראשונה 100 קמ..
דורש 45,000
אומר שכל הטיפולים במוסך מורשה..
איך נשמע המחיר? טיפה יקר או שבסדר כי זה יד 1?
מי יודע כמה הצריכת דלק ממוצעת שלו בעיר ? 1-8 ?
בעיר כמו חיפה עם עליות וירידות (שלא נדבר על יערות הכרמל שאותם נחרוש אחרי זה..)
ולגבי ההזרקת דלק הבנתי שיש בעיות עם הדגמים הנל.. מישהו יודע כמה תיקון עולה במידה שמתקלקלת מערכת ההזרקת דלק ? תודה אני מתלבט בין ויטרה לטריוס, הבעייה שעם טריוס אפשר אולי לטעום שטח, אבל עם ויטרה אפשר להרגיש אותו, הדילמה היחידה זה הצריכת דלק וביטוחים שיעלו המון כסף   תודה שוב
הוספת תגובה
  • 1. profile image חרוזון 03 בינואר 2008 ב 20:25

ויטרה או סמוראי

טריוס אין הילוך כוח!!!
    ויטרה אחלה רכב!
    אם זה יד ראשונה תדרוש ספר טיפולים ( שלא נדבר שאתה טוען שזה נעשה במוסך מורשה)
    תבדוק מחירון, תיקח לבדיקה ושיהיה בהצלחה!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. [email protected] 03 בינואר 2008 ב 20:42

יש לך מושג לגבי צריכת דלק שלה?

חרוזון כתב/ה:
    "טריוס אין הילוך כוח!!!
    ויטרה אחלה רכב!
    אם זה יד ראשונה תדרוש ספר טיפולים ( שלא נדבר שאתה טוען שזה נעשה במוסך מורשה)
    תבדוק מחירון, תיקח לבדיקה ושיהיה בהצלחה!!!!"
    יש לך מושג מה היחס שהיא עושה לקמטרג'? בעיר.   תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image חרוזון 04 בינואר 2008 ב 06:39

לא, מצטער

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image אלעד רייך 04 בינואר 2008 ב 12:48

ויטרה 94

צריכת הדלק שאתה מתאר היא הגיונית, אין לי מושג לגבי המחיר אבל אם הרכב במצב מצויין אז שווה לשלם קצת מעל המחירון כמו שאמרו לפני תבקש ספר טיפולים ותבדוק במוסך שלא שיחקו עם הקילומטראז' סהכ נשמע רכב טוב לגבי צריך לבדוק מה האלטרנטיבות......    

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. [email protected] 04 בינואר 2008 ב 13:36

אלטרנטיבות לא משהו

אלעד ר כתב/ה:
    " צריכת הדלק שאתה מתאר היא הגיונית, אין לי מושג לגבי המחיר אבל אם הרכב במצב מצויין אז שווה לשלם קצת מעל המחירון כמו שאמרו לפני תבקש ספר טיפולים ותבדוק במוסך שלא שיחקו עם הקילומטראז' סהכ נשמע רכב טוב לגבי צריך לבדוק מה האלטרנטיבות......    "
    אלטרנטיבות זה טריוס שזה אוטו משעמם כי אי אפשר באמת להכנס איתו לשטח. קשה למצוא ויטרה ידני מהמודלים האלה.. כאילו אפשר למצוא הכל השאלה כמה זמן מקציבים ומה באמת תמצא בסוף.. נראה איך האוטו אחרי בדיקה אם מישהו מכיר מכון בדיקה באזור תלאביב, קרוב ללב של תל אביב זה יהיה מצויין   תודה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול