מוני, הנה פתח לדיון נוסף: א
מוני, הנה פתח לדיון נוסף: אני יודע שאנשים רבים עושים את ההפך ממני...אבל לדעתי כאשר מדברים על עבירות בלבד, אין צורך בבולמים קשים ! אסביר, אצלי...כמו שאתה יודע יש את הרנצ''ו המתכוונן הזה...ובשטח בעל עבירות טכנית, כאשר אני במהירות ''''זחילה'''' אני שם את הבולמים בדרגה 1 שהיא המינימאלית, וזאת כדי לתת לסרנים לנוע בצורה חופשית ככל האפשר (במהירות מהירה זה יכול להיות מסוכן, לך ולאוטו) שוב - לדעתי, עם בולמים קשים, אתה יכול לשכך באמפים כאלה ואחרים, אך במהירות איטית (עבירות אמרנו...) אין צורך בשיכוך.
מוני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מוני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרכיב בולמי שמן רגילים (כמובן מתאימים בגודל) ותחליף לכיסא הידרואלי......עולם אחר!!! תנסה,, תשכח שאתה נוסע בג''יפ...
אפרופו גודל (אורך) הבולמים - ת
אפרופו גודל (אורך) הבולמים - תתאים את הבולמים כדי שהם לא יגבילו אותך אח''''כ...
רציתי לחוות את דעתי על הנושא.
רציתי לחוות את דעתי על הנושא. יש לי סיקס עם קפיצים מקוריים, מאוד מאוד קשיחים (הג''יפ כנראה היה ארוך ואולי גם סגור) בנוסף אני חושב שבולמי הזעזועים שליי (גבריאל) מאוד קשיחים. הם עבים מאוד. אני כוונתי אותם לקמה הכי עדינה שהיא ''''רגיל'''', אך השיכוך חזק מאוד עדיין. מניסיוני עם הרכב, יש לו עבירות מעולה ללא בעייה של קשיחות והשיכוך, מבחינת קפיצות מעולה. לא קיים כמעט נדנוד אפילו מנפילה מגובה. מצד שני, בנסיעה איטית וטכנית עם סלעים, אפשר לשבור את המפרקת. לשיקולך... אני לא לוקח נוחות שחשבון וגם אין לי כסף להחליף כלום, אז אני מעדיף את הסידור היציב הזה. אם לא אכפת לך מנוחות, אבל אכפת מקשיחות ויציבות, קח בולמים קשיחים.
אם אתה רוצה מעברים טכניים - שי
אם אתה רוצה מעברים טכניים - שים מה שאתה רוצה במהירויות אפס הם לא נחוצים או לא מתפקדים ממילא אם אתה רוצה לקפוץולא לפרק בולמים אז מונרו לא בשבילך- הם נחמדים כבולמים אבל רחוקים מלהיות בלתי שבירים.מניסיוני בארץ זרה ורחוקה עם מונרו הם התפרקו לי מקדימה כל 10000 -20000 קמ ונכון שפטרול רכב כבד אבל הבולמים צריכים להיות בנויים לזה בקצור אם אתה קופץ לגובה קח את הגבריאל שמישהו הזכיר כאן הם חתיכת ברזל בריאה ואם אתה חסכן שים את הכי זולים שתמצא עם קצת מזל הם יכולים להחזיק שנים ובלי מזל הם יחזיקו כמה קפיצות אבל זול--גם להחליף