04 בינואר 2008 ב 21:49 9 תגובות 12549 צפיות profile imageeyali0001

זה פשוט להיכנע לטרור וחבל...

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 05 בינואר 2008 ב 07:16

ההשפעה הרעה של הטרור

זו דוגמא נהדרת לאיך משפיע עלינו הטרור.
    אזרח צרפתי אחד נרצח בפיגוע טרור במאוריטניה וקצת איומים מאלקיידה והמירוץ בוטל!
    וזו הצלחתו של הטרור - מעט מעשים, מעט תוצאות אבל השפעה רחבה על דעת הקהל.
    הרי המארגנים מעולם לא שקלו לבטל את המירוץ בגלל הסכנה האמיתית שבו (תאונות הדרכים) אבל בגלל איום של טרור הם מבטלים.
    חבל שאנשים מושפעים, באופן שהוא לא רציונאלי, מהטרור.
    במקרה של הדקאר אנו יכולים לכתוב, מבלי שלנו בישראל יש אינטרנס בעניין (למעט דרור כמובן), שהטרור ניצח! ושהמארגנים נכנעו לטרור ללא ששקלו את העניין באופן רציונאלי!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image גלעד4X4 05 בינואר 2008 ב 10:41

הטרור ניצח

כפי שכבר כתבתי בפורום שטח ובוואלה שטח אין ספק שהטרור ניצח את העולם.
    אם מבטלים ארועים בין לאומיים כול כך חשובים מחשש לפיגועים אז קיצוני האיסלם אכן ניצחו וזה מצער מאוד.
    למרות שיש פיתרונות .
    חבל ממש חבל, עצוב לי מאוד !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image אהרון ט. 05 בינואר 2008 ב 12:49

להעביר את הדקר!!!

בתגובה לטרור, הייתי מעביר את הדקר המביא עימו תיירות והכנסות אדירות למדינות בהן ניתן להבטיח ביטחון, זה אולי ילמד את מאוריטניה וחבר המדינות בהן שולט שלטון הטרור כי רק הן יפסידו - אנו - העולם הנאור פשוט לא נגיע לשם וזהו!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 05 בינואר 2008 ב 13:50

חבל שהמירוץ בוטל

דווקא חיכיתי לראות את האטרף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. amirs242 05 בינואר 2008 ב 14:30

לא מסכים

פשוט יוסיפו נווט שלישי (בעצם תותחן, אבל זה לא ישמע טוב). הוספתי תמונות של הרכבים אחרי התאמה לחוקים החדשים, נראה שלנד רובר הולכים לנצח, קלינדשמידט חוזרת לאופנועים ואה, כן אצל פטרהנסל שום דבר לא השתנה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 05 בינואר 2008 ב 15:51

ביזיון

הארופאים נותנים פרס לטרור.
    כך לא מונעים טרור אלא מעודדים אותו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 13 בינואר 2008 ב 09:14

האיסלם הקיצוני חוגג!

שוב ניצחון לא מוצדק של בני חושך על בני אור!
    הצרפתים אינם מבינים שכך הם מחזקים את כוחה של חבית חומר הנפץ שעליה הם יושבים קריא: האיסלם הקיצוני הנמצא אצלהם בבית!!!
    אינכם יכולים לתאר את גודל ההשקעה לא רק הכספית אלא גם הפיזית שהושקעה בהכנת הרכב למרוץ!! אני בטוח שדרור והצוות הנפלא שלו היו יוצאים למרוץ למרות האיומים לו אק מארגני המרוץ לא היו משתפנים בשנייה האחרונה!
    דורון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. די 14 בינואר 2008 ב 07:48

לא מאמין שעשו לי את זה...

כבר חודשים אני מכין את אשתי שבעלה שונא הטלויזיה הולך להשתלט לה על המסך מדי ערב, ושלא יהיו ויכוחים, ובלי בושה גנבו לי את ההצגה הטובה והיחידה שיש לנו חולי המרוצים מדי שנה.
    ובנימה רצינית קצת יותר, מה יהיה הלאה ? לא עוד פריז דקאר ? איומים תמיד יהיו !
    אולי נזמין את המארגנים הצרפתים לסדנת התמודדות עם טרור בישראל ?

אודי המאוכזב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 14 בינואר 2008 ב 20:31

פחדן ולא מעז

פריז דקר תמיד הווה דוגמה לתעוזה, אומץ לב, נחישות ודבקות במטרה גם במחיר של הקרבה עצמית, מעוז האחרון שך רומנטיקת האמיצים מת. העקרונות האלו נשכחו וניזרקו לפח במחי יד. הם שכחו כי המעז מנצח והפחדן מת אין ספור פעמים.
    חנן גולד

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול