אריק אני חושב שתשלום סימלי לא
אריק אני חושב שתשלום סימלי לא מזיק ואין צורך להדיר את רגלינו משם אבל ויש אבל אני מקווה שתמורת הכסף תהיה תמורה ואולי זה יוזיל את עלויות המירוץ בעתיד וכך יוכלו להשתתף גם אנשים מן המנין ולא רק בעלי מוסכים ובעלי ממון. בהצלחה לכולם מקווה שנתראה שם אגב האירוע הינו הזדמנות נהדרת להכיר את באי האתר באופן ויזואלי אי לכך רצוי לקבוע שם איזשהיא נקודת מפגש. אייל
תראה, אני אענה לך ככה... זה
תראה, אני אענה לך ככה... זה לא העניין של תשלום סימלי - ההפך, סימלי הוא לא לקחת תשלום ! בקשר לתמורה לכסף - אני מקווה שזה יהיה יותר מפעמים קודמות. את העלויות זה לא יוזיל אלא רק יעלה כי - אם מרוויחים יותר - מפסידים יותר. דבר אחרון - בקשר לפגישה וויזואלית של באי האתר, בשבת האחרונה היה איזה מפגשון, וכמו כן אחת לכמה שבועות (בקרוב עוד פעם) נפגשים לבירה ועל האש באמצע השבוע. * שלא תיווצר כאן איזה תחושה שאני אנטי - ההפך הגמור הוא הנכון ! הרי רק אחרי שהעסק הזה יתפוס תאוצה ואולי יגרור אחריו פעילים נוספים, נוכל אי פעם להשפיע, אולי אפילו שוטרים יעצרו אותנו פחות ומערכת התקינה במשרדי הרישוי תשתנה, יבנו מסלולי מירוץ כמו שצריך (אפילו עם אבטחה ושרותי בריאות ע''ע...) אז לפי דעתי יהיה מקום לדרוש תמורה כספית - ועד אז אין ברירה, זה עסק מפסיד ! בתמונה המצורפת - אתה רואה איפה אנשים עומדים במקרה הטוב... ובתמונה הבאה אתה יכול לראות איפה מגרש החניה...
ויותר מהכל - זה מעצבן לראות את
ויותר מהכל - זה מעצבן לראות את מה שאתה כותב נעלם מהפורום (הגעתי לכאן דרך חיפוש)
אני נהניתי מאד בשני הארועים הק
אני נהניתי מאד בשני הארועים הקודמים בליגת יוקוהמה, כאשר הכניסה לא היתה כרוכה בתשלום.לכן אני מוכן לשלם דמי כניסה בגבולות הסביר. מה זה מחיר סביר? תגידו מה המחיר ואני אחליט אם הוא סביר... לדעתי ראוי ורצוי שמארגני הארוע ירוויחו. בקיצור להתראות ביום שבת ה23 בתחרות, בהצלחה למתחרים, והובלת הטיולון של אחרי ביובלי נחל דימונה עליי.