פורומים

- שטח 4x4

אנטנות ל-CB

12 בדצמבר 2000 ב 08:51 11 תגובות 750 צפיות זאביק
מההודעה הקודמת נעלמו כמה תגובות (ולא ההודעה. שץ ?). אליק הכניס קישור לאתר שמסביר איך לבנות אנטנות ל-CB (אמנם קבועות לבית, אבל אפשר לעשות התאמות). אורי, אתם מתעסקים עם ציוד לאנטנות ? מחברים, קואקס, סלילים, דייפולים וכו' ? אם כן, ויש לכם קטלוג או משהו, תשלח לי בבקשה ? תודה. אולי אחרי חנוכה יהיה משהו עובד.
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 12 בדצמבר 2000 ב 08:55

זאביק, אם אתה צריך עזרה - תרים

זאביק, אם אתה צריך עזרה - תרים טלפון...מה גם שקונקטורים ואולי גם כבלים יש באפשרותי לארגן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 12 בדצמבר 2000 ב 09:12

מה נשמע זאביק... קודם כל רצית

מה נשמע זאביק... קודם כל רציתי להבהיר שאנחנו מיבאים רכיבים קרי מוליכים למחצה לתעשיית ההי טק לכן אין לנו קונקטורים קואקסים וכו'' וכו'' שאותם מתצא כמעט בכל חנות אלקטרוניקה (יש בת''א הרבה). בקשר לאנטנות: אני באמת מצטער שנכנסתי לזה בכלל אבל אחרי שראיתי את המחירים באתר שצורף בהודעה הקודמת שלי הבנתי שלא כדאי בכלל בנסות להביא כאלה אנטנות (מחיר ההובלה יהיה יותר יקר מכל אנטנה). מקווה נפגש בקרוב. אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 12 בדצמבר 2000 ב 09:28

אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואנ

אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואני אמור לקבל אותה השבוע...לדעתי זה טיפה יקר, אך יעבוד וטוב לטווח האופטימאלי. קחו בחשבון שמחיר ההובלה אמור להגיע עד 2 דולר ל100 גרם...והאנטנה הני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 12 בדצמבר 2000 ב 09:30

אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואנ

אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואני אמור לקבל אותה השבוע...לדעתי זה טיפה יקר, אך יעבוד וטוב לטווח האופטימאלי. קחו בחשבון שמחיר ההובלה אמור להגיע עד 2 דולר ל100 גרם...והאנטנה היא באורך גמיש (החל מ80ס''''מ )ולא 2.8 מטר כשבונים לבד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. זאביק 12 בדצמבר 2000 ב 10:48

אריק, אחת הסיבות לבנות אנטנה

אריק, אחת הסיבות לבנות אנטנה היא לקבל אנטנה (מתפרקת על בורג) באורך של 2.8 מטר, ע''''מ לקבל טווח יותר גדול וקליטה יותר טובה בתוך ואדיות וערוצים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 12 בדצמבר 2000 ב 11:02

כן - צודק אבל הקנויות ההן (חלק

כן - צודק אבל הקנויות ההן (חלקן) נותנות לך את אותה האיכות...בכל מקרה - אנטנה כמו שאתה רוצה יש לי (2.8 מטר גמישה) רק צריך להכין לה תושבת מתאימה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. זאביק 12 בדצמבר 2000 ב 12:53

אריק, אני אשמח לראות את האנטנ

אריק, אני אשמח לראות את האנטנה. של מה האנטנה ? ממה היא עשוייה ? אם מישהו מכיר איפה ניתן לקנות מוטות פיברגלס דקים (לאנטנה) עם מוליך בפנים או בלי אני אשמח. המון זמן אני מחפש כאלה. (דבר דומה לדגלים שמתנוססים על טרקטורונים / ג''יפים).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אריק2 12 בדצמבר 2000 ב 13:14

זאביק, אני היום בלימודים (בין

זאביק, אני היום בלימודים (בין 17:00 ל 22:00) כך שלפני או אחרי אתה מוזמן להרים טל'' 058503019

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. 4x4hotmail 12 בדצמבר 2000 ב 18:28

יש לי אנטנה ספייר של CB רדיו ש

יש לי אנטנה ספייר של CB רדיו שק. לכל המרבה במחיר פרטי שלי - עבד פעמיים בטיול. אני שומע הצעות?

http://www.radio-shack.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. 4x4hotmail 12 בדצמבר 2000 ב 18:38

טעות בקישור. הנה הקישור הנכון

טעות בקישור. הנה הקישור הנכון

http://www.radioshack.com/category.asp?catalog\\%5Fname=CTLG&category\\%5Fname=CTLG\\%5F001\\%5F000\\%5F000\\%5F000&Page=1

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. נמרוד 13 בדצמבר 2000 ב 14:05

רוני שלום. לא אמרת איזו מן אנ

רוני שלום. לא אמרת איזו מן אנטנה יש לך, אני יכול להיות מעוניין(איבדתי את האנטנה המגנטית לפני כמה שבועות) חוץ מזה איפה בארץ בכל זאת אפשר למצוא אנטנות?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול