זאביק, אם אתה צריך עזרה - תרים
זאביק, אם אתה צריך עזרה - תרים טלפון...מה גם שקונקטורים ואולי גם כבלים יש באפשרותי לארגן.
מה נשמע זאביק... קודם כל רצית
מה נשמע זאביק... קודם כל רציתי להבהיר שאנחנו מיבאים רכיבים קרי מוליכים למחצה לתעשיית ההי טק לכן אין לנו קונקטורים קואקסים וכו'' וכו'' שאותם מתצא כמעט בכל חנות אלקטרוניקה (יש בת''א הרבה). בקשר לאנטנות: אני באמת מצטער שנכנסתי לזה בכלל אבל אחרי שראיתי את המחירים באתר שצורף בהודעה הקודמת שלי הבנתי שלא כדאי בכלל בנסות להביא כאלה אנטנות (מחיר ההובלה יהיה יותר יקר מכל אנטנה). מקווה נפגש בקרוב. אורי.
אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואנ
אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואני אמור לקבל אותה השבוע...לדעתי זה טיפה יקר, אך יעבוד וטוב לטווח האופטימאלי. קחו בחשבון שמחיר ההובלה אמור להגיע עד 2 דולר ל100 גרם...והאנטנה הני
אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואנ
אני אישית הזמנתי אנטנה כזו ואני אמור לקבל אותה השבוע...לדעתי זה טיפה יקר, אך יעבוד וטוב לטווח האופטימאלי. קחו בחשבון שמחיר ההובלה אמור להגיע עד 2 דולר ל100 גרם...והאנטנה היא באורך גמיש (החל מ80ס''''מ )ולא 2.8 מטר כשבונים לבד.
אריק, אחת הסיבות לבנות אנטנה
אריק, אחת הסיבות לבנות אנטנה היא לקבל אנטנה (מתפרקת על בורג) באורך של 2.8 מטר, ע''''מ לקבל טווח יותר גדול וקליטה יותר טובה בתוך ואדיות וערוצים.
כן - צודק אבל הקנויות ההן (חלק
כן - צודק אבל הקנויות ההן (חלקן) נותנות לך את אותה האיכות...בכל מקרה - אנטנה כמו שאתה רוצה יש לי (2.8 מטר גמישה) רק צריך להכין לה תושבת מתאימה.
אריק, אני אשמח לראות את האנטנ
אריק, אני אשמח לראות את האנטנה. של מה האנטנה ? ממה היא עשוייה ? אם מישהו מכיר איפה ניתן לקנות מוטות פיברגלס דקים (לאנטנה) עם מוליך בפנים או בלי אני אשמח. המון זמן אני מחפש כאלה. (דבר דומה לדגלים שמתנוססים על טרקטורונים / ג''יפים).
זאביק, אני היום בלימודים (בין
זאביק, אני היום בלימודים (בין 17:00 ל 22:00) כך שלפני או אחרי אתה מוזמן להרים טל'' 058503019
יש לי אנטנה ספייר של CB רדיו ש
יש לי אנטנה ספייר של CB רדיו שק. לכל המרבה במחיר פרטי שלי - עבד פעמיים בטיול. אני שומע הצעות?
טעות בקישור. הנה הקישור הנכון
טעות בקישור. הנה הקישור הנכון
רוני שלום. לא אמרת איזו מן אנ
רוני שלום. לא אמרת איזו מן אנטנה יש לך, אני יכול להיות מעוניין(איבדתי את האנטנה המגנטית לפני כמה שבועות) חוץ מזה איפה בארץ בכל זאת אפשר למצוא אנטנות?