פורומים

- שטח 4x4

חנן/נמרוד וכווולם

12 בדצמבר 2000 ב 12:01 6 תגובות 574 צפיות eial
אגזוז פתוח - מה זה ? למה זה טוב ? כמה זה אמור לעלות ? כמה רעש זה עושה ? חוקי ? אם ההפרש בינו לבין דוד רגיל כ 200 שקל מה כדאי ? תודה תןדה תודה אייל
הוספת תגובה
  • 1. השמשוני 12 בדצמבר 2000 ב 10:59

אגזוז פתוח.......... אתה וודא

אגזוז פתוח.......... אתה וודאי מתכוון ל - FREE-FLOW. ההבדל בינו לבים דוד אגזוז רגיל הנו בתנועת האוויר דרכו..ישירה לעומת תנועת אוויר בצורת S. אגזוז כזה ''''מוריד'''' לחץ בלימה שקיים באגזוז רגיל, ומוסיף קצת רעש לרעש הרגיל של הרכב. כל זאת בלי שינוי סעפת הפליטה ל - HEDERS. שזה כבר סיפור אחר ,,מרעיש,,מוסיף קצת כוח,,בכל מקרה הכל חוקי. לגבי עלויות אין לי מושג.....עשיתי זאת לפני הרבה שנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. השמשוני 12 בדצמבר 2000 ב 11:00

אגזוז פתוח.......... אתה וודא

אגזוז פתוח.......... אתה וודאי מתכוון ל - FREE-FLOW. ההבדל בינו לבים דוד אגזוז רגיל הנו בתנועת האוויר דרכו..ישירה לעומת תנועת אוויר בצורת S. אגזוז כזה ''''מוריד'''' לחץ בלימה שקיים באגזוז רגיל, ומוסיף קצת רעש לרעש הרגיל של הרכב. כל זאת בלי שינוי סעפת הפליטה ל - HEDERS. שזה כבר סיפור אחר ,,מרעיש,,מוסיף קצת כוח,,בכל מקרה הכל חוקי. לגבי עלויות אין לי מושג.....עשיתי זאת לפני הרבה שנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 12 בדצמבר 2000 ב 19:26

בתור אחד שברכבו מורכב אגזוז כז

בתור אחד שברכבו מורכב אגזוז כזה ,אני לא נכנס כאן אם זה טוב או לא דבר אחד אני כן רוצה לומר ,אין ספק שהרעש מושך תשומת לב בעיקר של שוטרים . וגם אם זה חוקי תשומת הלב הזו כבר תוביל מציאת חריגות ברכבך (למי אין) כך שיש לך בעיה. רעש שלדעתי נשמע טוב ובמקביל הטרדות תכופות. 9

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 12 בדצמבר 2000 ב 20:25

אייל, אמנם בג''יפי לא מותקן אג

אייל, אמנם בג''יפי לא מותקן אגזוז פתוח אבל באופנוע כן, ולדעתי הענין מיותר ומעצבן, באופנוע הזמנתי והתקנתי את האגזוז הזה כשהייתי קצת יותר צעיר וטיפש לפני כשש שנים, אז זה היה נחמד, היום זה סתם מעצבן אותי שלא לדבר על זה שיש לי תירוץ שהאופנוע נוסע בשטח בלבד ולכן לא מפריע לאף אחד ואגזוז כזה בג''יפ יפגע באיכות החיים של כולנו. . אם יש הבדל בכח אז קשה מאוד להרגיש אותו ותוספת הכח היא בעיקר פסיכולוגית עקב הרעש החזק יותר, אם יש תוספת כח אז היא בסל''''ד גבוה מה שלא אמור לענין אותך כל כך כג''יפאי שעובד רוב הזמן בסל''''ד נמוך. בקיצור, רד מזה, לטובת כולנו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 12 בדצמבר 2000 ב 20:26

אייל, אמנם בג''יפי לא מותקן אגזוז פתוח אבל באופנוע כן, ולדעתי הענין מיותר ומעצבן, באופנוע הזמנתי והתקנתי את האגזוז הזה כשהייתי קצת יותר צעיר וטיפש לפני כשש שנים, אז זה היה נחמד, היום זה סתם מעצבן אותי שלא לדבר על זה שיש לי תירוץ שהאופנוע נוסע בשטח בלבד ולכן לא מפריע לאף אחד ואגזוז כזה בג''יפ יפגע באיכות החיים של כולנו. . אם יש הבדל בכח אז קשה מאוד להרגיש אותו ותוספת הכח היא בעיקר פסיכולוגית עקב הרעש החזק יותר, אם יש תוספת כח אז היא בסל''''ד גבוה מה שלא אמור לענין אותך כל כך כג''יפאי שעובד רוב הזמן בסל''''ד נמוך. בקיצור, רד מזה, לטובת כולנו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 12 בדצמבר 2000 ב 20:27

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול