אהלן ערן אני מארגן טיול דומה
אהלן ערן אני מארגן טיול דומה ל 29-30 לחודש יש יומולדת לחבר ואנחנו עושים טיול גדול מתנת יומולדת אני מחפש צעירים עם ראש טוב בסביבות הגיל שלנו שיצטרפו לטיול עם גיפים אנחנו בני 22 וכו [email protected]
ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן
ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן טיול שטח לשישבת זה, שתהיה לך לינה נעימה באוהל וגם תצטיד בעצי בעירה בשביל החום ,כי בכל האזור הקרוב או אפילו הרחוק קצת יותר אין מקומות לינה כלל וכלל. אולי מישהו יכול לבטל חדר אך אם זו קבוצה של כמה חדרים אין סכוי.דבר אחד טוב יכול לצאת לכם תסעו בלי הנשים והילדים.
ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן
ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן טיול שטח לשישבת זה, שתהיה לך לינה נעימה באוהל וגם תצטיד בעצי בעירה בשביל החום ,כי בכל האזור הקרוב או אפילו הרחוק קצת יותר אין מקומות לינה כלל וכלל. אולי מישהו יכול לבטל חדר אך אם זו קבוצה של כמה חדרים אין סכוי.דבר אחד טוב יכול לצאת לכם תסעו בלי הנשים והילדים.
תודה על העידוד... אני מקווה ש
תודה על העידוד... אני מקווה שבכל זאת יהיה אנשים שרוצים לבוא. מקסימום נישן באוהלים במקום מסודר...
מה שלומך ערן ? מזמן לא התראינו
מה שלומך ערן ? מזמן לא התראינו... אתם יוצאים למסלול מוגדר ? אני אומנם מתוכנן על שבוע אח''''כ אבל אולי אולי אהיה באיזור בשבת... כך שאם אתם עם GPS ויודעים מיקום מדויק, אהיה אתך בקשר... בכל אופן - תהנו !