פורומים

- שטח 4x4

טיול ג''יפים יומיים 15-16\12\2

12 בדצמבר 2000 ב 17:10 5 תגובות 506 צפיות אורח/ת
יום צח לכולם, כאן ערן עם הסיקס הלבן למי שמכיר. אני מעוניין בג'יפאים לארגן איתם טיול ליומיים לסופשבוע הזה. ברמת העיקרון התכנון הראשוני הוא לאיזור מצפה רמון עם לינה בשטח, אך זה יכול להשתנות למקומות אחרים בארץ עם שינה בצימרים או מקומות מאורגנים. טל: 053732306 תגובות תתקבלנה בברכה, ערן.
הוספת תגובה
  • 1. נשנש 12 בדצמבר 2000 ב 16:25

אהלן ערן אני מארגן טיול דומה

אהלן ערן אני מארגן טיול דומה ל 29-30 לחודש יש יומולדת לחבר ואנחנו עושים טיול גדול מתנת יומולדת אני מחפש צעירים עם ראש טוב בסביבות הגיל שלנו שיצטרפו לטיול עם גיפים אנחנו בני 22 וכו [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 בדצמבר 2000 ב 19:42

ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן

ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן טיול שטח לשישבת זה, שתהיה לך לינה נעימה באוהל וגם תצטיד בעצי בעירה בשביל החום ,כי בכל האזור הקרוב או אפילו הרחוק קצת יותר אין מקומות לינה כלל וכלל. אולי מישהו יכול לבטל חדר אך אם זו קבוצה של כמה חדרים אין סכוי.דבר אחד טוב יכול לצאת לכם תסעו בלי הנשים והילדים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 12 בדצמבר 2000 ב 19:43

ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן

ערן שלום אניקורא כי אתה מתכנן טיול שטח לשישבת זה, שתהיה לך לינה נעימה באוהל וגם תצטיד בעצי בעירה בשביל החום ,כי בכל האזור הקרוב או אפילו הרחוק קצת יותר אין מקומות לינה כלל וכלל. אולי מישהו יכול לבטל חדר אך אם זו קבוצה של כמה חדרים אין סכוי.דבר אחד טוב יכול לצאת לכם תסעו בלי הנשים והילדים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 12 בדצמבר 2000 ב 20:59

תודה על העידוד... אני מקווה ש

תודה על העידוד... אני מקווה שבכל זאת יהיה אנשים שרוצים לבוא. מקסימום נישן באוהלים במקום מסודר...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 12 בדצמבר 2000 ב 21:38

מה שלומך ערן ? מזמן לא התראינו

מה שלומך ערן ? מזמן לא התראינו... אתם יוצאים למסלול מוגדר ? אני אומנם מתוכנן על שבוע אח''''כ אבל אולי אולי אהיה באיזור בשבת... כך שאם אתם עם GPS ויודעים מיקום מדויק, אהיה אתך בקשר... בכל אופן - תהנו !

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול