פורומים

- שטח 4x4

תנועה לא חלקה במערכת היגוי של

13 בדצמבר 2000 ב 10:22 6 תגובות 603 צפיות יוסי שנהב
שלום לכולם!! בשבת האחרונה אחרי הטיול הנחמד שהיה לנו באזור הר חורשן, הופיע תקלה במערכת ההגוי - כשאני מסובב את ההגה (אם זה חשוב - שמאלה), התנועה לא חלקה, אלא יש דפיקות (מותקן אצלי הגה כח) ואני לא מצליח למצוא את מקור הבעיה. אם משהו נתקל בזה בעבר ויכול ליעץ לי כאן, אשמח. תודה. אורי.

הוספת תגובה
  • 1. אריק2 13 בדצמבר 2000 ב 08:45

אורי, קודם כל תבדוק שני דברים

אורי, קודם כל תבדוק שני דברים (האמת אני מעריך שאחד כבר בדקת) 1.שמן - יש מספיק ? 2.חשוב !!! יכול להיות הצינור שמן מכופף קלות ככה שהלחץ לא עובר בצורה סדירה (נוצרת איזושהיא סתימה בהובלת השמן)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 13 בדצמבר 2000 ב 08:47

או.קיי, תזרקו עוד רעיונות...

או.קיי, תזרקו עוד רעיונות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 13 בדצמבר 2000 ב 11:09

בדוק את התושבת של הגה הכוח יתכ

בדוק את התושבת של הגה הכוח יתכן והיא התעקמה או שנוצר חופש כתוצאה מהשתחררות הבורג שמחזיק את קופסת ההגה. בדוק גם שהמוטות לא התעקמו. הדרך הטובה ביותר לבדוק היא לבקש ממשהוא שיזיז את ההגה ולראות (ולשמוע) מאיפה באים הרעשים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 13 בדצמבר 2000 ב 11:10

בנוסף למה שאריק אמר, קח מישהו

בנוסף למה שאריק אמר, קח מישהו שישחק לך עם ההגה ואתה תרד אל מתחת לרכב ותניח ידיים על תיבת ההגה, תפוחים, קפיצים, מפרק הינע בסרן, בקיצור כל מה שזז ותנסה להרגיש קפיצה לא טבעית. יש סבירות גבוהה להשתחררות של הברגים של תיבת ההגה, יתכן גם שאין בעיה וזה פשוט העלים ששצוברים מתיחות ואז זזים בבת אחת הצידה ומכים על החובק שלהם. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אבי.ש 13 בדצמבר 2000 ב 11:15

תיבדוק בולם הגה יתכן שהוא עקום

תיבדוק בולם הגה יתכן שהוא עקום. תיסתכל על המוט המקשר בין הגלגלים ותראה עם הוא לא עקום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. שי ש 14 בדצמבר 2000 ב 17:27

ובתור מוצא אחרון, שווה לבדוק א

ובתור מוצא אחרון, שווה לבדוק את התיבה והמשאבה עצמם... (איך לבדוק אני לא ממש יודע...)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול