פורומים

- שטח 4x4

התנעת CJ ברטיבות

13 בדצמבר 2000 ב 15:02 5 תגובות 557 צפיות מוני הגי''פאי
ה - CJ שלי שוכן כרגע אצל הורי בכפר. באזור זה רטוב מאוד בלילה (ובמיוחד השבוע) אבי לא הניע את הרכב שבוע וחצי ועתה לא ניתן להניע אותו. אין לי נגישות לגיפ כרגע (אגיע אליו רק יום שישי) ובנתים אשמח לשמוע שיטות הדלקה שונות (אני מכיר כמה אבל תמיד אפשר ללמוד !) חנן מה כדי לעשות ליפש דסטרביוטור וחוטים ? או משהו אחר בנוסף?
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 13 בדצמבר 2000 ב 13:11

מוני, החל מכבל מאריך ומכשיר

מוני, החל מכבל מאריך ומכשיר ''פן'' וכלה בספריים דוחיי רטיבות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 13 בדצמבר 2000 ב 15:16

מוני, סמרטוט יבש מספיק כדי ליב

מוני, סמרטוט יבש מספיק כדי ליבש את מה שאתה צריך, מכסה המפלג וכבלי המתח הגבוה. תיזהר ממיכלי הספריי דוחי לחות ומייבשים, החומר הזה בעצמו מקצר כאשר הוא בתוך מכסה המפלג ולא מתאדה בגלל שהחלל שם סגור. ואם אתה נתקל בבעיות התנעה כאשר לא סביר שיש לך שם לחות גבוהה מדי, הרי הג''יפ לא נסע והשפריץ על עצמו מים אלא עמד בגשם עם מכסה מנוע סגור, יתכן שכבלי ההצתה ו/או מכסה המפלג והרוטור שלך זקוקים להחלפה, זה לא סביר הסיפור הזה. עוד אפשרות ואולי אפילו יותר סבירה היא שהדלק בכוסית הדלק במאייד התאדה במשך השבוע וחצי שעברו. אפשר להתגבר על זה בצורה עצלנית על ידי סטרטרים ארוכים עד שהוא יתניע ואפשר להשקיע ולשפוך אל לוע המאייד כ 20 סמ''''ק בנזין, פקק של מיכל שמן מלא בבנזין והוא יניע כמו שד. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חגי 13 בדצמבר 2000 ב 17:37

כדי למנוע את התופעה אותה אתה מ

כדי למנוע את התופעה אותה אתה מתאר אני משתמש בכיסוי רכב רב עונתי ועד היום לא היו לי בעיות התנעה . חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. רונן ק 14 בדצמבר 2000 ב 16:46

תרופת פלא מהצבא- רבע כוס בנזין

תרופת פלא מהצבא- רבע כוס בנזין לפילטר אוויר מעשיר את התערובת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. שי ש 14 בדצמבר 2000 ב 17:48

מוני אפשר גם לקנות ספרי אתר או

מוני אפשר גם לקנות ספרי אתר אותו אתה מתיז לתוך פילטר האויר. אם יש איזה טיפת חיים במנוע, הוא יניע... רק להזהר, כי האתר הזה מאד מאד מאד דליק.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול