אהלן גיא רכב שני זה דבר נהדר
אהלן גיא רכב שני זה דבר נהדר - רכב שטח שני זה הכי טוב. הכל פונקציה של כסף ! אם קצרה ידיך מלגייס סכום של למעלה מ 25000 ש''''ח אז המלצתי לך היא סיקס שנת 88 עד 90 הם אמינים נחמדים חלפים זולים ואם מדובר ברכב שני הרי שדלק הוא פחות משמעתי וגם התמורה בשטח - אין כמוהה. אם יש לך מעל 25000 אז אפשר למצא סופה מסוף 93 - שים לב סופה 92 - מחלה !!!! בכל אופן אם תפקט קצת יותר על כמה כסף יש לך ומה הצרכים המדויקים נשמח לקשקש לך קצת יותר אנפורמציה בהצלחה אייל
שלום גיא הרבה זמן אני התלבט
שלום גיא הרבה זמן אני התלבטתי באותה השאלה. מה שקורה אחזקת שני כלי רכב עולה פעמיים ביטוח, פעמיים טסט ופעמיים ירידת ערך הרכב כתוצאה מזה שהשנים חולפות. אם אין מי שינצל את הרכב השני אז יצא מצב שאתה מחזיק רכב ומשתמש בו פעם בשבוע שבועיים. הרי אם אתה גר בתל אביב ויש לך סידורים בבאר שבע לא תיסע עם הג''יפ כי זה יגמור לך את הגב, הזמן, האוזניים, ותקציב הדלק. מה שבסוף עשיתי אגב לאחר התיעצות עם אנים טובים מהאתר הזה, הוא למכור את המכונית המשפחתית ולקנות רכב כביש שטח, אני קניתי פאג''רו, אבל יש גם טרופר, ניסן טרנו, סמוראי, קאיה, ספורטאג'', לנד רובר ולנד קרוזר, הכל תלוי בתקציב. נראה לי שבחשבון ארוך טווח זו גם בדרך המשתלמת יותר. יש עוד שני שיקולים שיש לקחת בחשבון: 1. אתה נמצא עם הרכב הפרטי בדרך, פתאום לפניך פקק תנועה, בא לך לחתוך דרך השטח אבל מה לעשות ואתה לא ברכב הנכון. כלומר כל הספונטניות נהרסה. 2. הרכב שתקנה במקום שניהם יהיה אולי פחות נוח בכביש מהמכונית הפרטית אבל יתן לך הרבה יותר פינוקים בשטח מכיוון שהמחיר שלו מכיל את התקציב של שני כלי הרכב. תעשה חיים. ולהתראות בשטח
תסתכל באתר www.angelfire.com/a
תסתכל באתר www.angelfire.com/art/efi לדעתי זה מעניין מאד
חבל על הזמן הלנד קרוזר 100 הזה
חבל על הזמן הלנד קרוזר 100 הזה אם זה לא היה בנזין ......................... בכל מקרה תוכל לפרסם את אתר מודעות המכירה שלקחת את המודעה הנל ממנה ? תודה
את הכתובת של האתר ללנד קרוזר ר
את הכתובת של האתר ללנד קרוזר ראיתי במודעה אשר תלוייה ביישוב נטף
גיא, אני דווקא תומך בראיון של
גיא, אני דווקא תומך בראיון של ג''יפ כרכב שני. אפשר לקנות פרייבט סביר וג''יפ על הכיפק עם פחות כסף מאשר כביש-שטח סביר. אצלי זה היה דרישה משפחתית עקב ריבוי נהגים (אשה ובנים), והסופה נוסעת רק לטיולים ופה ושם בתוך העיר. גם אפשר להשתולל בשטח בלי לבכות על כל שריטה או פלסטיק שנדפק, שלא לדבר על שיפורים ויכולת שטח.