מוני, אני די בטוח שהסוג הרצוי
מוני, אני די בטוח שהסוג הרצוי מופיע בצ''ילטון, או שאולי נתקלתי בזה בהיינס, לא יודע למה אתה לא מוצא. בכל מקרה אני אני שם פלאגים כמו שמומלץ בספרים, וזה משהו כמו RFN14LY או NY, לגבי המספר 14 אני בטוח. לגבי בעיות ההתנעה - לא יודע מה הבעייה אצלך, אבל הג''יפ שלי גם בן-זונה עצלן בבקרים קרים, צריך לשכנע וללטף הרבה עד שהוא מסכים לזוז. אני מניע אותו עם צ''וק והרבה פמפומים לפני, ולוקח לו כמה דקות טובות עד שהוא מתחמם ומתחיל לעבוד סדיר.
נמרוד יש לך סמוראי נכון ?
נמרוד יש לך סמוראי נכון ?
חדשות טובות. אבא שלי דווח לי ש
חדשות טובות. אבא שלי דווח לי שלאחר שיבש את המצתים של הגיפ ופמפם כמה פעמים הגיפ הצליח להניע. קנראה שבאמת היתה בעיה של זליגת ניצוץ עקב הרטיבות.
מוני, קח בחשבון שאולי הרכב לא
מוני, קח בחשבון שאולי הרכב לא מכוון כראוי. בעיקר התערובת של הדלק שהיא כנראה עשירה מדיי. דבר נוסף שאתה יכול לבדוק הוא את עוצמת הניצוץ. ייתכן שהגיע הזמן להחליף קבל, או מיכסה מפלג. לאחר זמן ממושך שרכב עומד במקום נוצרים גזים בלתי בעירים בחלל הקרבורטור וכל זה מלכלך ומקשה על ההתנעה. אם מערכת ההצתה לא מספיק חזקה להתגבר על זה, אז זאת יכולה להיות הבעיה. אצלי גם ביום הכי קר או אחרי עמידה של יומיים הסיקס מתניע דיי בקלות.
ערב טוב חנן
יש לי בעיה בגיפ cj אני לא מצליח להניע אותו החלפתי סונולאיד ולא עזר אני מנסה להניע אותו דרך הסוויצ ואין תגובה אני מקצר דרך הסונולאיד יש סטרטר מה יכולה להיות הבעיה שאני לא מצליח להניע אותו דרך הסוויצ תודה רבה אייל