אורי קשה לי מאוד להאמין שנשברה
אורי קשה לי מאוד להאמין שנשברה לך שן. כדי לשבור דבר כזה מן הסתם כל מערכת ההגוי היתה מתעקמת. אפשרות יותר סבירה היא מה שהעלה חנן. יתכן ועקב מכה עלי הקפיץ לא יושבים טוב (או שהחבק שלהם השתחרר. אם אתה שומע מכה ברגע שיש אי סדירות בהחלט יתכן שזה העלה. קל מאוד לבדוק את זה. הסתכל טוב בעלה וברגע שיש את האי סדירות צריכה להיות מין קפיצה קטנה של העלה היוצרת את המכה. לי היתה בעיה כזו והיא נעלמה מאליה. כנראה שפשוט אחד העלים ישב לא טוב יחסית לשאר.
מוני שלום. די קשה לי לתאר את
מוני שלום. די קשה לי לתאר את הבעיה ולפי מה שראיתי כנראה שלא הבנת את הבעיה אין לי רעשים ממערכת ההגוי. כשאני מסובב את ההגה אני מרגיש (בידיים!!) תנועה לא חלקה כמעט לכל אורך הטווח אבל הגלגלים מסתובבים בצורה חלקה ותקינה. לפי היינס יש אפשרות לאויר במערכת וכדי להוציא אויר צריך 1. להרים את האוטו. 2. לסובב את ההגה (עם מנוע כבוי) ימינה ושמאלה מס פעמים. 3. לבדוק את כמות השמן במשאבה (יש על המדיד סימון לכמות כשהשן חם וסימון כשהשמן קר). 4. להניע את המנוע ולבדוק שיש שמן קצת מעל לקו המשאבה (מסתכלים לתוך פתח המלוי). 5. לסובב את ההגה ימינה ושמאלה מס'' פעמים. 6. לתת למנוע להתחמם עוד 2-3 דקות ולעשות נסיעת מבחן. ביצאתי את הפעולות כהלכה וזה לא פתר את הבעיה. לכן אני ריק מרעיונות. אפשר גם להתקשר 052-229774 אשמח לשמוע יעוץ. אורי.
עכשיו הבעיה נשמעת הרבה יותר מו
עכשיו הבעיה נשמעת הרבה יותר מוכרת... נסה למתוח את הרצועה של הגה הכח.
או.קיי אני אנסה למרות שגם את ז
או.קיי אני אנסה למרות שגם את זה בדקתי והיא די מתוחה. יצרתי קשר עם חבר מכונאי שעזר לי לבדוק את הג''יפ ושאלתי גם אותו, הוא אמר שביחידה של הסלקטור יכול להיות שחסר גריז (צריך להיות שם חילזון, מגורז) וזה כנארה גורם להרגשת הדפיקות (תנועה לא חלקה).
גריז??? ואני חשבתי שבתיבת ההגה
גריז??? ואני חשבתי שבתיבת ההגה של הגה כח יש שמן.
לצורך העניין - לא מדובר כאן על
לצורך העניין - לא מדובר כאן על שמן במשאבה (חוסר). תראה, אני לא פתחתי סלקטור אף פעם לכן אני לא יודע איך הוא בנוי (ומה יש בפנים חוץ משמן גיר אוטומט) אבל מחר אני אראה ואשמח לספר לך מה היתה הבעיה למקרה שאתה תתקל בה בעתיד.
יש עוד אפשרות שכדי לנסות. יש א
יש עוד אפשרות שכדי לנסות. יש אפשרות לכוון את החופש בין הסלקטור ליחלזון אם יש לך את צילטון כתוב איך. זה בדרך כלל נועד כדי למנוע חופש של ההגה אבל כדי לבדוק. אפשרות נוספת שנראת לי מאוד ראלית - מוט ההגה. מתיבת הגה הכוח על ההג יש מוט עליו יש שני מפרקים אונוורסלים בדוק אותם אצלי בטסט האחרון היה צריך להחליף אחד מהם בגלל חופש יתר תראה אם הוא או המוט לא חופשים. ניתן לגרז את תיבת הגה הכוח אבל לפי צילטון לא צריך בכל מקרה לא נראה לי שזאת הבעיה אבל לפני שתפרק תיבת הגה הכוח כדאי לבדוק גם את זה. בהצלחה - מוני
אורי לפי מה שאתה מתאר הבעיה ש
אורי לפי מה שאתה מתאר הבעיה שלך היא משאבת הגה כוח. לא שן שבורה ולא תפוחים. המשאבה לא תקינה.אייך אתה בודק את זה.תרים את הגיפ מקדימה ככה ששניי הגלגלים הקידמייםיהיו באויר. תניע את המנוע ותסובב את ההגה ואז תרגיש אם יש בעיה או איין. אם יש בעיה עם התיבה אתה תרגיש את זה. אם לא תרגיש כלום אז זה המשאבה.
או.קיי - הרמתי את האוטו, התנעת
או.קיי - הרמתי את האוטו, התנעתי וסובבתי - הכל הלך חלק!! אם הבנתי נכון המשאבה היא הבעיה. עכשיו אני שואל, צריך להחליף משאבה או שניתן לתקן? ואם אתה יודע כמה עולה כזאת חדשה?