במטרה לרכך את הנסיעה של הגי'פ החלטתי להחליף בולמי זעזועים וקפיצים אחוריים, כולל מתיחה של מוט הפיתול.
אבל התוצאה מאוד מאכזבת, האם יש למישהו ניסיון בנושא, תודה מראש,
הראל.
במטרה לרכך את הנסיעה של הגי'פ החלטתי להחליף בולמי זעזועים וקפיצים אחוריים, כולל מתיחה של מוט הפיתול.
אבל התוצאה מאוד מאכזבת, האם יש למישהו ניסיון בנושא, תודה מראש,
הראל.
שאלה של התאמה
לא כל החלפה של קפיצים ובולמים מרככת את הרכב. נהפולך הוא: רוב חבילות השיפורים, במיוחד אלו שגם קצת מגביהות את הרכב, מקשיחות את הרכב ובכך מאפשרות לו לנסוע מהר יותר. איזו חבילה הרכבת?
לרכך את הגי'פ
ראשית תודה על התגובה, אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לך גם על העבודה המדהימה בנושא מסלולי הטיול, אנו עושים בהם שימוש קבוע ומאוד נהנים.
הגדרתי לספק שהמטרה המרכזית שלי היא לרכך את הגי'פ והוא המליץ על התקנת 4 בולמים של טפדוג וקפיצים אחוריים של קינג, כולל מתיחה של מוט הפיטול בשן אחת .
האם מכיר קיטים או כל דרך אחרת כן לרכך את הגי'פ הזה.
תודה.
שלום לבעל המיצובישי
ברשותי ג'ימני קטן וחסון! אחת הבעיות הנפוצות בשד הקטן הוא מתלים מקוריים קשיחים מדי!
לאחר בירור עם הטובים בתחום (יורמי וצדי מרסטה) הבנתי כי ל"אולדמן" יש בולמים וקפיצים המותאמים לכל רכב
לאחר החלפת המתלים לא מזמן (ברסטה) אני יכול לומר לך כי כל נסיעה בשטח מעלה חיוך על פני! הם לא רכים מדי אלא עושים את העבודה בדיוק רב!
אני לא יודע איך האולדמן יגיב עם הפג'רו אבל אני מציע בחום את מוסך רסטה!
יש שם אנשים ישרים ומקצוענים!
בהצלחה!
לרכך את הגי'פ.
שלום גדגימני,
ראשית תודה על התגובה, אני כמובן אבחן אותה, אתה יכול לספק נתוני עלות ?
תודה,
בולמים מתכווננים של קוני. בכביש על מצב כמעט הכי קשה, וכשאני יורד לשטח נותן להם שתי סיבובים למצב יותר רך, פשוט תענוג לאומת הבולמים המקוריים! יקרים כמעט 2000 שקל לזוג קדמיים.
בולמי אולדמן
בסביבות ה-1400 שח לבולם ו-900 לקפיץ, לא זול ... אבל שווה!