פורומים

- שטח 4x4

ברצוני לרכוש סופה , אני חדש בע

14 בדצמבר 2000 ב 18:52 4 תגובות 589 צפיות צביק
שלום, הייתי מעוניין לקבל פרטים , טיפים ועצות לכל הנוגע לסופה 93-94 . כגון: אמינות הרכב , עלויות החזקה שוטפת, מחירון והמלצות . כמה שיותר מפורט יותר טוב. תודה
הוספת תגובה
  • 1. חגי 14 בדצמבר 2000 ב 17:24

השאלה הזאת נשאלה בפורום כבר עש

השאלה הזאת נשאלה בפורום כבר עשרות פעמים בצע חיפוש פשוט ותמצא את התשובות המלומדות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי.ש 15 בדצמבר 2000 ב 05:53

צביק שלום. אם אתה מעוניין ליקנ

צביק שלום. אם אתה מעוניין ליקנות סופה אז יש לי הצעה בישבילך. סופה 94.ארוכה סגורה. יד שניה פרטית.טסט לשנה. סופה מטופלת ושמורה ומושקעת.חלונות חשמל.צמיגים 31.גנטים 10 אינצ...ועוד כל מיניי תוספות. אם זה מעניין אותך צור קשר 050281771 אבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. זאביק 17 בדצמבר 2000 ב 07:11

אני אענה בקצרה על דברים חשובים

אני אענה בקצרה על דברים חשובים. עדיף מאוד לקנות סופה שנת 94'' ומעלה מהדגם החדש. איך מזהים ? בדגם הישן (כמו שנים 92-93) הפנסים הקדמיים יושבים על הכנפיים, ולא על הגריל המרכזי. למה עדיף 94 ומעלה ? תבצע חיפוש בפורום על סופה, קנייה וכו''. היו המון דיונים כאלה. דבר נוסף וחשוב זה סבלנות. אם אתה לא לחוץ, יש מציאות במחיר מצויין (לדוגמה, סופה 95, קצרה פתוחה, עם קפיצי + בולמי ראנצ''ו + צמיגי שטח, נעילה אחורית, חצי סגירת פיבר ועוד במחיר של 42000 ש''''ח). עדיף לראות כמה שיותר רכבים כדי להתרשם מהשוק. בהצלחה בקנייה, ונפגש בשטח :-) זאביק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 17 בדצמבר 2000 ב 08:05

דבר נוסף שאני יכול להוסיף ואף

דבר נוסף שאני יכול להוסיף ואף ליעץ זה שמבלי להכנס להרפתקאות, האוטו אמין, ברשותי יש סופה 93 שאני אישית השקעתי בה המון אך מההשקעות בנושא האמינות אני יכול להמליץ על מה שנקרא - טיפול מונע !!! זה עולה אולי קצת כסף וקצת זמן אבל אתה יכול (טפו טפו טפו) לצאת לטייל בביטחון יחסי שתוכל גם לחזור בשלום הבייתה. מעבר לזה שאני יכול להגיד שאותו אחד שקנה את הסופה 95'' נעולה + רנצ''ואים למיניהם במחיר מעולה !!! (זאביק), אני גם כן מרוצה משלי עם הפנסים המגעילים ההם שנמצאים על הכנפיים ומאירים לי את דרכי באלומה רחבה יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול