נמרוד אהלן.
איך אני שולח אליכם קובץ twl של המסלול לטיול הזה?
עד כמה שזכור לי אמור להיות אפשרות לצרף מסלול וכאן אני לא רואה (אנימפספס משהו).
אני בניתי קובץ של המסלו לפי סיפור הדרך שלך ומתוך ההגיון והכרותי את האיזור/שטח.
לאחר שאני אשלח לך את הקובץ אני רוצה לוודא כמה נקודות כי בכל זאת המסלול שלכם משנת 2000...
עדי 057-5286522 - [email protected]
רק כאשר אתה שולח מייל או מתקשר תזכיר לי באיזה מסלול מדובר ומאיזה אתר אתה שאני אתאפס כמה שיותר מהר.תודה עדיאני אמשיך לחפש את הדרך לשלוח לך מסלול אם אצליח בטח תדע..

אני מאמין שמצאתי את הדרך לשלוח אליך את הקובץ, אני מתאר לעצמי שעוד אנשים ישתמשו בו.
כעת לשאלות על המסלול:
האם נ.צ 6 זו הכניסה למסלול? כי אם כן אני מבין שעולים את זיק ויורדים ממנו ואז ממשיכים בטיול? נכון?
דבר שני:
האם נ.צ 11-21, זה השביל שאליו התכוונת שהוא מאוד לא נוח והוא שטח אש של חיל האוויר?
פשוט בהסבר שלך אתה מזכיר את שביל 17055 שאני לפחות בהתחלה חשבתי שיש לרדת איתו, והוא בכלל לא מוביל למפעלי צין אלא בכלל לכיוון השני, לבקעת אבו-טריפה ומעלה נוח.
דבר שלישי:
האם את ציר המצלעות כדאי לעשות ממערב למזרח ולחזור בשביל האדום של נחל צין, או להיכנס בשביל האדום (נ.צ 22) למשוך עד נ.צ 28 ומשם מערבה לכיוון נ.צ 23?
מה יותר קשה מה יותר מאתגר מה יותר נורמלי?
עדי
דרך אגב אשמח אם תשלח אליי תגובה למייל

איך אני שולח אליכם קובץ twl של המסלול לטיול הזה?
עד כמה שזכור לי אמור להיות אפשרות לצרף מסלול וכאן אני לא רואה (אנימפספס משהו).
אני בניתי קובץ של המסלו לפי סיפור הדרך שלך ומתוך ההגיון והכרותי את האיזור/שטח.
לאחר שאני אשלח לך את הקובץ אני רוצה לוודא כמה נקודות כי בכל זאת המסלול שלכם משנת 2000...
עדי 057-5286522 - [email protected]
רק כאשר אתה שולח מייל או מתקשר תזכיר לי באיזה מסלול מדובר ומאיזה אתר אתה שאני אתאפס כמה שיותר מהר.תודה עדיאני אמשיך לחפש את הדרך לשלוח לך מסלול אם אצליח בטח תדע.."