מערכת ניווט ולא מחשב כף יד
מכשיר ה- C520 אינו מחשב כף יד ולא מאפשר התקנה של תוכנות ניווט למעט התוכנה לניווט עירוני שמגיעה איתו (לישראל ולאירופה). לסדרת ה-C מערכת הפעלה סגורה הנקראית CE שלא מאפשרת התקנה של תוכנות נוספות.
ותשובה לשאלתך :
אתה יכול לרכוש Iב-GPS
משום מה התגובה נחתכה. מכשיר מצויין. לשאלתך - אתה יכול לרכוש MIOMAP (שאה IGO עם מעטפת מיוחדת למיו) בחברת GPS&MORE בהרצליה. בדוק כאן http://www.navngo.co.il/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi
עמוד ענן
על המכשיר ניתן גם להתקין את עמוד ענן לניווט בשטח. לשם כך צריך לצרוב מחדש את ה-ROM של המכשיר (מפות ארהב ימחקו) ולרכוש תמיכה עברית. אתה מוזמן ליצור קשר בדואל [email protected] יואב (מפתח התוכנה).
mio c520
שלום יואב.
אתה יכול לפרט יותר?
כרגע המכשיר הגיע עם MIOMAP 3.3 ושמתי עליו עברית ואת מפת הכבישים של ישראל.
את מפות ארה"ב הורדתי למחשב האישי.
כמה עולה עמוד ענן ?? שמעתי על כ- 200 ₪??
יש לי גם בעיית "MUTE" – כלומר הכפתור איננו על המסך ובמקומו יש "בלוטוס". בעיה בטיחותית בנהיגה.
אני יודע שיש פאט'ש בלגי וטיפה שינויים בקובץ הדאטה זיפ – אבל בינתיים לא נגעתי.האם המצב עם מערכת ההפעלה כזה אבוד???לי יש 2 גיגה זיכרון על המכשיר.האם אתה מתקין עמוד ענן???
....
תוריד מהאימיול. או שתקנה. :)
mio c520 פתרון הבעיות
שלום. התקנתי את כל מה שהייתי צריך, יואב רופא התקין לי את עמוד ענן (250 שח) פתרתי את בעיית ה- mute הכל תקין, הכל טוב.
עמוד ענן לMIO C520
הי לכולם
אני קניתי GPS ואת כל התוכנות שטח -בחנות בהרצליה אפשר לפנות אליהם 09-9555635 בכל מקרה היחס שם מקצועי לחלוטין
MIO CX20
ניתן בנקל להפוך MIO PND מהסידרה הנל ל PDA ,גם חברת האם MIO לא עושה כל מאמץ למנוע זאת מאחר ולמדו שזה מקדם את המכירות. כל שעליכם לעשות זה לחפש את המושג MIO UNLOCK ותמצאו שלל הצעות. לאחר ההליך ניתן להתקין כל תוכנה שמתאימה למערכת ההפעלה WINDOWS CE 5
מכשיר GPS
מישהו יכול בבקשה להמליץ על דגםשל מכשיר GPS שכדאי להביא מארהב ?? תודה מראש!!
MIO CX20
ל-MOSHEA 1 התוכנות לא נמחקות, מה שכן צריך לפנות מעט מקום, וזאת בצורה מבוקרת. 2 אין שום בעיה לחזור למצב קודם, יש כזה פלא שנקרא H.R
התקנת מפת ישראל על C520
שלום, גם אני קיבלתי מכשיר C520 MIO מארהב עם מפות צפון אמריקה, ומעוניינת להעלות אליו את מפת ישראל. קיבלתי מחבר מפה שעובדת אצלו במכשיר MIO אחר, אבל אצלי אני מצליחה להעלות את המפה רק לתיקיות כמו ה-my pictures וכו', אך לא לMIO MAPS. ראיתי שאתה הצלחת, תוכל להסביר לי כיצד? תודה מראש, הדס
MIO CX20
להדס. בדרך שאת מתארת גם אני לא הצלחתי. מה שכן העברתי למכשיר תהליך של UNLOCK והצלחתי לעלות שלל תוכנות כמו OZIEXPLORER ,METRO, BANANAPC, RCAPTURE, RESINFO, משחקים ועוד.
C520
unlock
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=102694
׳×׳•׳“׳” ׳›׳‘׳¨ ׳”׳¡׳×׳›׳׳×׳™ ׳¢׳ ׳–׳” ...׳׳ ׳”׳‘׳ ׳×׳™ ׳›׳׳•׳..
nec
תודה ניסיתי אבל אני לא מבינה כלום.....
unlock
יש שם קובץ להורדה ת בקובץ שתי ספריות אחת מיועדת לכרטיס החיצוני את השניה למכשיר- ע"י חיבור USB למחשב ניתן לגרור את MY FLSH DISK ל- FLSH DISK
nec
היי אולי תוכלליצור איתי קשר בטלפון אני ממש נואשת....
0524371018 מאיה תודה מראש....:)
יכול לעזור לך
תשלחי מס' טלפון וכתובת אינטרנט להעברת קבצים - אתקשר ואסביר לך במהלך שבוע הבא.
׳×׳•׳“׳” ׳¨׳‘׳”!!!
׳”׳׳™׳™׳ ׳©׳׳™ ׳”׳•׳ [email protected]