לפי דעתי כדאי לקנות מחברת חשמל
לפי דעתי כדאי לקנות מחברת חשמל הרכבים במצב טוב בד''''כ והמחיר הור בין 50-60\\% מהמחירון לי היתה סופה מחברת חשמל ולא היו לי איתה בעיות. רצ''''ב קישור למכרזי חברת חשמל
גם לי היתה סופה מדהימה שקניתי
גם לי היתה סופה מדהימה שקניתי במכרז של אלדן בזמנו. חשוב לציין שחברות השכרת רכב מטפלים בצורה יפה מאוד ברכבים שלהם ואף נותנים אחריות למספר חודשים כדי שתהיה בטוח שהגיפ שקנית הוא לא חתול בשק. מה גם שהמחירים הם גם בין 30-40\\% מתחת למחירון.
היי צביק מנסיון אישי של כמה ג'
היי צביק מנסיון אישי של כמה ג''יפים שהוצאתי במיכרזים כדאי ללכת על המיכרזים של מינהל הרכב הממשלתי ברחוב יהודה הימית ביפו, לרכבים מוצמד טופס בדיקה ממכון אין צורך בערבות בנקאית וכו'' צ''ק אישי מספיק לצורך העינין וטיפ קטן יש לוח מודעות במקום עם תוצאות של המכרז הקודם, תעין בו ואז תתן הצעה קצת יותר גבוה ויש לך סיכוי טוב לזכות ברכב ממש טוב ובזול בהצלחה יובל כהן
היי צביק מנסיון אישי של כמה ג''יפים שהוצאתי במיכרזים כדאי ללכת על המיכרזים של מינהל הרכב הממשלתי ברחוב יהודה הימית ביפו, לרכבים מוצמד טופס בדיקה ממכון אין צורך בערבות בנקאית וכו'' צ''ק אישי מספיק לצורך העינין וטיפ קטן יש לוח מודעות במקום עם תוצאות של המכרז הקודם, תעין בו ואז תתן הצעה קצת יותר גבוה ויש לך סיכוי טוב לזכות ברכב ממש טוב ובזול בהצלחה יובל כהן
צביק. היום סופה מודל 94 95 מימ
צביק. היום סופה מודל 94 95 מימכרז יוצאת בסדר גודל של 37.000 עד 43.000 שקלים. עכשו הרכב נימכר כמו שהוא.אתה לא יודע מה לקחת. אם יש לך מזל אז המנוע בסדר. מה לגביי שאר הדברים .גיר קלאץ תיבת העברה ועוד שאר מיכלולים. מצב חיצוני. צמיגים.העברת הרכב טסט. עם הרכב הוא מינהל אז צריך לעשות לו זיהויי דהיינו עמדה מיספר אחד במישרד הרישויי. . ביכדיי להגיע לסופה נורמאלית צריך להיפרד מעוד כמה אלפיי שקלים.תן לפריארים לעשות את כול העבודה השחורה ותיקנה מהם אחר כךגיפ מסודר. לחסוך אתה לא תחסוך היות וזמן זה כסף. אלא אם אתה פנסיונר ויש לך הרבה זמן פנויי ויש לך כסף ואתה נכון להיכנס להרפתקאה. .
מסכים עם אבי. המחירים במכרזים
מסכים עם אבי. המחירים במכרזים בסופו של דבר לא כ''''כ נמוכים (אזור 35000 ש''''ח לסופה 95-96) וישי המון עבודה. המנוע בדר''''כ לא לגמרי תקין, כנ''''ל קלאץ'' + גיר. שאר הדברים לא נבדקים ואפשר להגיע לסכום לא קטן על תיקונים קטנים (בלמים, ציריות, מיסבים וכו'' ). עדיף לתת למישהו אחר לעשות את העבודה השחורה. לגבי חברות השכרה, לא ניסיתי, אבל למרות שהרכבים מטופלים טוב (בדר''''כ - עניין כלכלי, ג''יפ לא נוסע לא מכניס כסף) אלו רכבים שעבדו קשה. רוב הרכבים שלנו מטיילים במקרה הטוב פעם בשבוע (הלוואי) ולא כל השבוע.