פורומים

- שטח 4x4

לאריק2 - כל הכבוד

17 בדצמבר 2000 ב 09:26 5 תגובות 368 צפיות מוני הגי''פאי
אתמול הינו באזור רמת מנשה ולא יכלנו להתאפק ומעברנו דרך נג 186 המצב של העליה לא היה טוב הבוץ התקשה מעט אך עדין היה חלקלק. אני עם גלגלי השטח הגמורים שלי (הדבר הבא ברשימת החלפה 31 אינץ שטח מלא ) החלטתי לוותר על התענוג (כמו רבים אחרים שהיו במעלה ובמורד הגבעה. אריק החליט שהוא עולה (אפילו לא אמר לי ) ותוך כדי הפגנת יכולות נהיגה מעולות קור רוח (והרבה מזה)בשילוב עם גיפ טוב הצליח לעלות. הסרטנו את כל זה בווידאו ואני מקווה שאריק יחליט לפרסם את זה בפורום. אחרי שעלה 5 דקות לא יכול היה לדבר מרוב אנדרנלין. כל הכבוד אריק !!!
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 17 בדצמבר 2000 ב 07:41

נו, עכשיו אני מסמיק ! קודם כל

נו, עכשיו אני מסמיק ! קודם כל מכיוון שלא יצא לי לנסות בפעם הקודמת, וכבר היינו באיזור. אך כמו שאחרים שראו את המקום לאחרונה, זה לא הכי מומלץ. ואני בטוח שעכשיו אפילו תרשם לי נקודה רעה אצל כמה נהגים מנוסים ממני על הנסיון בכלל, ולכן אני חייב להגיד שכמות הבוץ היתי הרבה פחות מהפעם הקודמת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 17 בדצמבר 2000 ב 08:03

אריק זה אכן לא מומלץ ואולי אפי

אריק זה אכן לא מומלץ ואולי אפילו לא חכם. ואני כבעל משפחה וויתרתי מראש. אבל אתה לקחת סיכון מחושב שבהתחשב ביכולת שלך בגיפ שלך ובמצב המשפחתי לדעתי היה מסוכן אבל מתקבל על הדעת. אחרים שראיתי שנסו לא היה להם לא את היכולת ולא את הגיפ שאיתו אפשר בכלל לעלות (צד שטח כביש רכב לא נעול וכו) והם באמת לקחו על עצמן סיכון מיותר ואולי אפילו פזיז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 17 בדצמבר 2000 ב 11:16

אריק כ''''ה לחי שלחו לנו את

אריק כ''''ה לחי שלחו לנו את הסרטון באי-מייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 17 בדצמבר 2000 ב 11:24

שץ, קודם סדר את הבעייה שעדיין

שץ, קודם סדר את הבעייה שעדיין ממשיכה ומונעת ממני לפרסם תמונות של שלושה טיולים (נחל דימונה המלא, חורשן שבוע שעבר, ורמות מנשה השבוע. הסרטון הנ''''ל עדיין ב''פורמט'' VHS - אני צריך למצוא איך להעבירו לMPEG) * כמו כן אצל מר ברלי, בקרוב יהיה סרטון נחמד נוסף בו בין היתר ניתן לראות איפה אני נתקע...מיום שיש האחרון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 17 בדצמבר 2000 ב 12:52

יש לי איזו תכנה לצורך העברת סר

יש לי איזו תכנה לצורך העברת סרטונים לפורמט MPG שלח לי מייל ואני אשלח לך את התכנה זה לא קובץ גדול.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול