כן אני גם קלטתי אותך עובד שם.
כן אני גם קלטתי אותך עובד שם. חיכיתי שתרים טלפון.
אל תשאל מה עבר עלי יום שישי!
אל תשאל מה עבר עלי יום שישי! הרכב רעד לי כמו ויברטור וחשבתי שאם אחליף גלגלים וג''נטים הרעידות הפסקו. אז יום חמישי התקנתי את הגלגלים ולהפתעתי לא פסקו הרעידות כמעט בכיתי. יום שישי בבוקר בשבע נסעתי מכרמיאל לצ''ק פוסט למוסך שבתאי שמר שם כמעט התעלפתי בעל הבית אמר שכניראה הרכב ישאר על הליפט עד שבוע הבא. אבל לאחר בדיקה יסודית יותר התברר שהיו 4 ברגים חופשיים בין השאפט לטראנספר. הבחור שהיה מאוד נחמד וישיר סגר לי את 4 הברגים ואמר ''סע לשלום'' כמעט ונישקתי אותו. ובאותו בוקר בוצי נסעתי לכוון הר חורשן לבדוק את צמיגי הבוץ החדשים. אתה חייב להתקין כאלה צמיגים ההבדל שמיים וארץ, הרכב הרבה יותר גבוה אני חושב שביותר מסנטימטר, הרבה יותר נוח ועביר בשטח סלעי ובוצי, ועוד דבר הסמוראי סוף סוף גם ניראה כמו חיית שטח. בגלל שפיספסתי את הטיול של אריק ביום שישי הצטרפתי לטיול של יום שישי. דרך אגב לא תכננתם לסוע לרמת הגולן? אם אתה עוקב אחרי הפורום בטח שמתה לב לבעיה חדשה שיש לי.
אני שואל את עצמי מדוע שאלת מרא
אני שואל את עצמי מדוע שאלת מראש על בעיית הרעידות? הרי רבים וטובים אמרו לך ליבדוק את הצלבים/הדריישפטים. האם שאלת כדי להנחות את המוסכניק... או כדי לנסות ליבדוק בעצמך?
ליפתח שאלתי את השאלה כדי שאדע
ליפתח שאלתי את השאלה כדי שאדע לפני מה אני עומע וגם כדי שלא ימרחו אותי במוסך. יכול להיות גם שאקבל פתרון מידי מהפורום ללא צורך לגשת למוסך שנמצא כ- 40 קמ ממקום מגוריי לדוגמה במקרה זה הציעו לבצע איזון גלגלים, אז הלכתי ועשיתי זאת ואף יותר (החלפתי צמיגים) וכשזה לא עזר והתשובות של אנשי הפורום האחרות התחילו להיות טכניות יותר אז פניתי כבר לבעל מיקצוע. אני איש מחשבים ולא מכונאי מה לעשות, וכמו שלא הייתי מעוניין שמכונאי יתפל לי בשרתים במיפעל כך גם אני לא מעוניין שאיש מחשבים יתקן לי את הרכב אבל למרות זאת אני מעוניין להבין ולהכיר את כל האופציות הקימות זה אף פעם לא מזיק. רק שתדע שאני חושב שהפורום הזה הוא הטוב מכולם בתחום המכניקה ולחברה כאן ידע נירחב ביותר. או במילים אחרות האתר הזה קיים ברובו בזכות התשובות שאנשים כמו חנן ונימרוד ואתה נותנים . (וסליחה אם שחכתי מישהו) ותאמין לי שזמני מאוד יקר טרטי משמע ואין לי כל עניין לא לבזבז לך זמן זה ובעיקר לא לי . כמו שאומרים זמן זה כסף. תודה מראש. ומקוה שתמשיך לענות לשאלותי גם בעתיד חגי
סליחה טעות כתיב יתפל = יטפל
סליחה טעות כתיב יתפל = יטפל