פורומים

- שטח 4x4

הגה כוח לסמוראי

17 בדצמבר 2000 ב 20:32 10 תגובות 1856 צפיות fullafterburner
לחברי הפורום שלום לאחרונה רכשתי סמוראי שנת 93 . זהו רכבי הראשון(השתחררתי זה עתה מהצבא) והתנסות השטח הראשונה שלי.בממקצה השיפורים שלו עלה רעיון לשים לו הגה כוח. אשמח אם תייעצו לי בנושא מבחינת ההשלכות על המנוע ועל הכיס, הכדאיות של העניין ואם כן אז איפה , תודה.
הוספת תגובה
  • 1. גדי מאיר 17 בדצמבר 2000 ב 21:10

סמוראים מסתדרים יפה גם בלי הגה

סמוראים מסתדרים יפה גם בלי הגה כח - מדובר ברכב קל יחסית. בד''''כ השיפור של הגה כח נדרש כאשר מגדילים את הצמיגים למידה גדולה מאוד יחסית - 31 אינטש ומעלה. עקרונית ניתן, תוך שינויים קלים, להתקין מערכת הגה כח של סוזוקי ויטרה (הנמכרת בארה''''ב תחת השם Geo Tracker) בסמוראי. בקישור המצורף תמצא הוראות התקנה של מערכת כזו בסמוראי. לפי דעתי, אם אין לך את הידע הטכני הדרוש, זה יעלה לך הרבה כסף ואני לא בטוח שההשקעה כדאית.

http://www.off-road.com/suzuki/samurai/samps.htm

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאביק 18 בדצמבר 2000 ב 07:59

נסעתי יותר משנתיים עם סוזוקי ס

נסעתי יותר משנתיים עם סוזוקי סמוראי ללא הגה כוח, כולל שטחים קשים (וחניות בת''''א - הכי קשה), ונכון, זה לא תמיד הכי נוח וקל, אבל אפשר בקלות להסתדר בלי. הייתי משקיע את הכסף בדברים אחרים: 1) צמיגי שטח טובים - הכי מומלץ לשטח צמיגי שטח 215/75 (אבל לא חוקי לסמוראי, מקסימום חוקי 205). הרבה מאוד סמוראים נוסעים עם צמיגים כאלו. 2) מתלים - הגבהה (ערגול הקפיצים, שאקלים ארוכים, בולמים אחרים). 3) נעילת דיפ'' אחורית. 4) כננת ועוד היד נטויה. אחרי כמה טיולים בשטח, תראה מה חסר לך ותדע יותר טוב מה אתה צריך. אצלי היו עוד הרבה דברים קטנים, כמו ארגז כלים מתחת למכסה מנוע (סמוראי פתוח), ארגז עץ ננעל לרוחב המושב האחורי, מנשא לג''ריקן מאחורה, שני מנשאים קטנים לג''ריקני 5 ליטר בצידי הרכב (שמן גיר / שמן מנוע - לא רואים בתמונה) ועוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4hotmail 18 בדצמבר 2000 ב 17:58
    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. fullafterburner 18 בדצמבר 2000 ב 18:33

א. תודה על הקישורים והעצות ב.

א. תודה על הקישורים והעצות ב. הגבהות כבר עשיתי ג. הרעיון של הארגז כלים מעולה וסוף שבוע זה גם לי יהיה אחד דומה ד. גלגלים בדרך ה. בקשר להגה הייתי רוצה לדעת בכל זאת את השפעותיו על המנוע, כמה כוח הוא יקח לי ומידת הפגיעה בנסיעת שטח ו. אשמח לשמוע עוד הצעות יעול קטנות ומועילות ממכם המנוסים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 18 בדצמבר 2000 ב 19:24

שתי נעילות דיפרנציאל אוטומטיות

שתי נעילות דיפרנציאל אוטומטיות 100\\% קדימה ואחורה ב500$ סה''''כ לפני ה כ ו ל, בטח לפני הגה כח!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 18 בדצמבר 2000 ב 19:25

סליחה, הנעילות לסוזוקי יותר זו

סליחה, הנעילות לסוזוקי יותר זולות אז 380 דולר לשתי הנעילות ביחד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. fullafterburner 18 בדצמבר 2000 ב 20:36

איזה נעילות? ואיפה עושים אותם

איזה נעילות? ואיפה עושים אותם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. פרסום 18 בדצמבר 2000 ב 20:41

הנעילות נקראות לוקרייט קונים

הנעילות נקראות לוקרייט קונים אותם בארה''''ב דרך אתרי אינטרנט, לדוגמא www.lockright.com מבריחים עם ידיד או קרוב במזוודה, זה קטן וקל . מתקינים לבד, אתה יכול למצוא כתבה שלי על הנושא במדור כתבות באתר זה. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. 4x4hotmail 19 בדצמבר 2000 ב 07:32

חנן, אני לא בטוח שמי שזה עתה ה

חנן, אני לא בטוח שמי שזה עתה התחרר מהצבא וזה הג''יפ הראשון שלו - זה בדיוק בשבילו להרכב לוקרייט או בכלל לפתוח ציר של סמוראי. אבל אולי אני טועה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. פרסום 19 בדצמבר 2000 ב 10:09

להזיק יותר ממה שיזיק מוסך ישרא

להזיק יותר ממה שיזיק מוסך ישראלי כלשהו לרכב שלו הוא בטח לא יצליח. אני טועה?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול