18 בפברואר 2008 ב 16:33 7 תגובות 2241 צפיות profile imageTotaLost
יש לי את התוכנה על מחשב כף יד... היא עובדת מצויין בכבישים השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בה גם לשטח.. תודה!
הוספת תגובה
  • 1. profile image eyali0001 19 בפברואר 2008 ב 07:47

לשטח יש תוכנות אחרות

NAV

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image TotaLost 19 בפברואר 2008 ב 13:19

אפשר לעשות משהו כמו עדכון או שצריך לקנות

?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 20 בפברואר 2008 ב 05:30

תוכנות לשטח ותוכנות לכביש/רחובות

התוכנות של הכבישים/רחובות אינן עובדות בניווט שטח (לכל היותר הן עובדות על שבילים בקטעים עירוניים שנמצאים בזכרון התוכנה). התוכנה לניווט בשטח היא תוכנה נפרדת הבנויה על מפות טופוגרפיות סרוקות. תוכנות אלו, בשונה מהתוכנה לניווט עירוני, הן תוכנות עזר לניווט והן בעיקר מראות למנווט את מיקומו על המפה. קישור לתוכנת נביגייד - תוכנת מפות וותיקה לניווט בשטח (עם יכולת התקנה על PC ועל מחשב כף יד)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image TotaLost 20 בפברואר 2008 ב 07:38

אוקי אז לפי מה שאני מבין

אי אפשר לעשות עדכון כזה כמו מNAV&GO ל IGO שניתן בחינם דרך האתר...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image Ogash Ofer 20 בפברואר 2008 ב 07:54

אין קשר בין התוכנות

ואכן לא ניתן לשדרג או להחליף תוכנת כביש לתוכנת שטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. nec 20 בפברואר 2008 ב 08:29

תוכנות ניווט

ניווט עירוני-מסתמך על מפות וקטוריות שהן יחודיות לכל תוכנה. לקבוצה זו שיכות תוכנות כמו דסטינטור IGO ועוד. המפות כוללות בסיס נתונים, קוים, נקודות ופוליגונים.מטבען אינם צורכות הרבה זיכרון. ניווט שטח-מסתמך על מפות דיגיטליות (שהן תמונות למעשה) והן מכוילות לרשתות קואורדינטות. לקבוצה זו משתיכות נוויגייד אוזי ואחרות. ישנן מספר תוכנות שמטפלות הן במפות וקטוריות והן במפות שטח, כמו ARCPAD ו FUGAWI לתוכנות האלו אין מפות וקטוריות לישראל וניתן לכייל להן כל תמונה למפה. וכתשובה לשואל הראשון:-במפה וקטורית מופיע שטח כמשטח חלק ללא כל פרטים מזהים, בניגוד למפה טופוגרפית, סימון שבילים או תצלום אויר מכוייל שבו ניתן להעזר בשטח.    

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image mikitlv 10 במרץ 2008 ב 08:43

IMATE

יש לי מחשב כף יד מסוג I MATE עם WINDOWS MOBILE 95 איזו תוכנת נייוט אוכל להתקין עליו?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול