צר לי להודיע לך ידידי אני אמנ
צר לי להודיע לך ידידי אני אמנם לא ממש מבוגר רק 29 אבל להגיד שאני בוגר ושקול !!! רובנו לדעתי כן קונים את האוטו בשביל דברים לא אחראיים מסוכנים ואולי גם טפשיים. כמו לבדוק מה הזוית צד המקסימלית או השיפוע המקסימלי או דברים טפשיים אחרים.
לגיא1 כל עוד אני נהנה לעשות את
לגיא1 כל עוד אני נהנה לעשות את אותם דברים ''''לא אחראיים מסוכנים וטיפשיים '''' והאדם היחיד שמסתכן פה זה אני אז זה לא צריך לעניין אף אחד ובגלל אנשים כמוך שמתים לעשות את אותם הדברים ומסיבות ששמורות עמם לא עושים''''פחד'''' אבל דוחפים את האף שלהם כל נושא הספורט המוטורי והתחבורה בכלל בארץ מפגר בהרבה אחרי העולם אז איש איש בתחביבו יחיה
מיקו היקר!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,,
מיקו היקר!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, נראה לי שאתה מבלבל ''''פחד'''' עם חוכמה!! ספורט מוטורי כבודו במקומו מונך,,,תוכיח את עצמך בשדות המרוצים!! על הכביש תתנהג כמו נהג אחראי. הרבה מאוד בעלי ג''יפים ''''''''סובלים'''''''''''' מאותם אשר מתעקשים לנוע על הכבישים עם רכבים בלתי בטוחים. אין לי מושג בן כמה אתה וזה גם לא כל כך חשוב.אבל,,,תזכור שאתה לא לבד על הכביש ועם רכב לא בטוח אתה מסכן גם אחרים.. שיהייו לך חיים משגעים
יסלחו לי כל מגיני האומה אבל לל
יסלחו לי כל מגיני האומה אבל ללא ספק הגבהה של 4 אינטש מסגנת את הציבור צמיג רחב הינו ממש רצחני וכלוב התהפכות אבוי זהו היר רצח בכוונה תחילה... משטרת ישראל מבלבלת בביצים במקום לחפש את הוונדליסטים האמיתיים בכביש הם ניטפלים ל''''רוצחים'''' כמונו. אגב אני גם לא זקן מופלג אבל בכביש אני קודם כל שקול ! בכבוד רב אייל
אייל,,,,,,,,,, מבלי להכנס לוו
אייל,,,,,,,,,, מבלי להכנס לוויכוחים טכניים מיותרים.. צמיגים רחבים (מעבר להמלצת היצרן( עלולים לגזור ציר ,ואם עוןד לא ראית,, אשרך וטוב לך, הגבהה מוגזמת משנה את מרכז הכובד ויציבות הרכב.. על עובדות לא מתווכחים. בנית כלוב התהפכות תבורך!! והמשטרה לא עוצרת אותך על כך. כל התוספות האלו חוץ מאשר ''''''''''''יופי'''''''''''' אינן מוסיפות כמעט כלום לעבירות הרכב!!!! הנקודה היחידה המוסכמת על ידי כולם היא...שהמשטרה לעיתים מגזימה באכיפה במקומות הלא נכונים.. גם אתה נהג בזהירות ותעשה חיים משוגעים
מיקו ידידי אני בדיוק כמוך עוש
מיקו ידידי אני בדיוק כמוך עושה את כל הדברים הטפשיים ולא פעם או פעמיים הייתי רוצה שה''''פחד'''' היה עוצר אותי קצת לפני. אבל אני לא קורא לזה בשמות זה לא נהיגה אחראית.
למר שמשוני אני לא דיברתי על בי
למר שמשוני אני לא דיברתי על ביגפוט אני חושב שאם הרכבתי צמיג ב-2 מידות יותר גדול או הגבהתי את הרכב ב-5 ס''''מ או הכננת אינה רשומה ברישיון זה לא דבר שמסכן את שלום הציבור ואם אני נהנה לבדוק בשטח את זויות הגלגול של הרכב זו בעיה שלי . ולגיא לא התכוונתי להעליב ואת צריך להודות שהנהיגה הלא אחראית משאירה לך חיוך כל השבוע
תכלס, תכלס ח''ברה! מישהו פה י
תכלס, תכלס ח''ברה! מישהו פה יודע איפה יושבות הסירות של משרד התחבורה??? עופר.
לעופר ידידי ראיתי את הסיירות מ
לעופר ידידי ראיתי את הסיירות מספר פעמים יושבות אחרי צומת בית דגן לכיון אזור לפני הכניסה למשמר השבעה וכמו כן בר''''ח דרך בן צבי בת''''א אחרי בניין פנורמה לכיוון אזור ושיהיה המשך יום נעים לכולם ונתראה בשטח
לעופר ידידי ראיתי את הסיירות מ
לעופר ידידי ראיתי את הסיירות מספר פעמים יושבות אחרי צומת בית דגן לכיון אזור לפני הכניסה למשמר השבעה וכמו כן בר''''ח דרך בן צבי בת''''א אחרי בניין פנורמה לכיוון אזור ושיהיה המשך יום נעים לכולם ונתראה בשטח
תודה מיקו שתרמת לנו ידע על אלו
תודה מיקו שתרמת לנו ידע על אלו שמנסים להוריד אותנו מהכביש (וגם מהשטח) ופה המקום לקרוא לעוד אנשים לשתף אותנו בידוע להם. ביי, עופר.
גם בצומת אשדוד ממזרח למערב אחר
גם בצומת אשדוד ממזרח למערב אחרי תחנת האוטובוס לרוב אני רואה רק את הרכב של משרד התחבורה ללא אנשים/ שהם בהפסקה מקוה שעזרתי אודי
שלום לכולם!! הנקודה לדעתי היא
שלום לכולם!! הנקודה לדעתי היא שיש אנשים ''''המגזימים'''' בשיפורים ואולי הופכים בכך את רכבם לרכב יעודי שאסור לו לנוע על הכביש אלא רק בשטח, אבל בהחלט גם המשטרה ומשרד הרישוי מגזימים במדיניות ''''הראש הקטן'''', וגורמות לצרות על כל שיפור קטן ברכב גם אם ניתן להוכיח שהוא מעלה את רמת הבטיחות של הרכב בשטח מבלי לפגוע בבטיחותו בכביש. ואולי הבעיה היא עם היבואנים (חוץ מיבואני מיצובישי שמגיע להם כל הכבוד) שמתחמקים מלעשות מחקר קטן ולספק למשל רשימת גדלים מאושרים לצמיגים לרכבי השטח שהם משווקים. אני חושב שזה הזמן שבו אנו הנהגים צריכים להתארגן ולהשמיע את קולנו, במקום רק לדווח איפוא ראינו לאחרונה מלכודות.
ניידת לבדיקה נמצאת בד''''כ בצו
ניידת לבדיקה נמצאת בד''''כ בצומת א.ת הישן נתניה אחרי הצומת לכיוון נתניה בימי שישי במיוחד בכל מקרה לא בשבתות. התרשמותי הכללית היא שאתם ''''משחקים'''' עם השטח גם בטיולים, אז לתשומת ליבכם - לא שוברים מתלה בשביל משחק או בדיקת עבירות 100 או 300 ק''''מ מהבית, לא רק שזה הורס לכם, אלא לכל מי שאתכם, ואם דיברתם על חוסר אחריות, אז יש לכם אחריות לא רק בטיחותית אלא גם מוסרית. למי שלא הבין אז התכוונתי אך ורק למסלולים שנמצאים מחוץ למסלול הטיול.
די לריב תכל''ס יש גם בכביש גנ
די לריב תכל''ס יש גם בכביש גני התערוכה בת''''א בקטע שבין אבן גבירול לדרך נמיר פעם בשבועיים בערך