פורומים

- שטח 4x4

???שיפורים בפג''רו בנזין

18 בדצמבר 2000 ב 22:01 2 תגובות 922 צפיות jack1
יש לי פג'רו בנזין 96 קצר. רציתי לדעת האם כדאי לבצע שיפורים ברכב כמו הגבהות, בולמים, מגן גחון.
הוספת תגובה
  • 1. יוסי דבש 19 בדצמבר 2000 ב 03:31

חפש באתר כאן מודעה בשם צ''יפור

חפש באתר כאן מודעה בשם צ''יפור פאג''רו, אני שמתי שאלה בנושא לפני שבועיים וקיבלתי כל מיני תגובות שכנראה יענינו אותך. אחרי לבטים רבים החלטתי להכניס את הפאג''רו שלי למקצה שיפורים, אם כי להודות על האמת, אני לא לגמרי משוכנע בנחיצות של חלק מהם. באופן כללי מה שכנראה באמת נחוץ בפג''רו זה מיגונים מלמטה, עושה רושם שבמיצובישי החליטו שלא יזיק לעשות כמה שקלים על חשבון רוכש הג''יפ, והם בעצם מתפללים שהוא יכנס לשטח וירביץ כמה גירודים מלמטה. מיכל הדלק למשל חשוף כמעט לגמרי ואני כבר הספקתי לגרום לו מעיכה בקוטר 10 ס''מ. חוץ מזה אם עדיין לא החלפת צמיגים לצמיגי כביש שטח 10.15.30 אז זה הדבר הראשון שהייתי עושה. בנושא הגבהות ונעילות, אפשר להגביה את הפג''רו מעט מאחור ע''''י החלפת הקפיצים, ומקדימה ע''''י מתיחת מוטות הפיתול, אבל אני בספק ביעילות של זה, ליתר דיוק תשאל אותי בעוד שלושה ימים ואומר לך אם זה משפר או לא. יוסי דבש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. צחי 20 בדצמבר 2000 ב 08:18

יוסי, אני רוצה למתוח את המוט פ

יוסי, אני רוצה למתוח את המוט פיתול אצלי באיפון, אתה יכול להוסיף פרטים טכניים ומה הבעיות שנתקלת בהם?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול