איזה סמוראי מדהים!!! מעניין מ
איזה סמוראי מדהים!!! מעניין מי בנה אותו...
קדימה, אריק, אל תפסיק - כל כך
קדימה, אריק, אל תפסיק - כל כך חיכיתי לתמונות האלא.
גם אני הייתי בשבת בנחל יבניאל,
גם אני הייתי בשבת בנחל יבניאל, ולא יצאתי עם חצי מהבוץ שיש על הרכב בתמונה. מה עשיתם?? שקעתם בשביל להשפריץ בוץ?? טסטם?? או שזה מנחל אחר??
אם נדייק, כמות הבוץ על האיסוזו
אם נדייק, כמות הבוץ על האיסוזו הייתה בערך כמו על הסמוראי גלגלים + כל תחתית הטנדר ובוץ יצוגי בלבד על דפנות הרכב, אגב היילקס שהיה בשיירה יצא נקי לחלוטין אפילו בדפנות. במבט שני ושלישי על הCJ בתמונה הבוץ אינו נראה שחור כמו מנחל יבניאל ניתן גם להשוות זאת עם הסמוראי, שאיני יודע היכן צולמה התמונה אך בהחלט נראה יותר מתאים בצכע, בגושים ובכמויות על הרכב.
אם נדייק, כמות הבוץ על האיסוזו
אם נדייק, כמות הבוץ על האיסוזו הייתה בערך כמו על הסמוראי גלגלים + כל תחתית הטנדר ובוץ יצוגי בלבד על דפנות הרכב, אגב היילקס שהיה בשיירה יצא נקי לחלוטין אפילו בדפנות. במבט שני ושלישי על הCJ בתמונה הבוץ אינו נראה שחור כמו מנחל יבניאל ניתן גם להשוות זאת עם הסמוראי, שאיני יודע היכן צולמה התמונה אך בהחלט נראה יותר מתאים בצכע, בגושים ובכמויות על הרכב.
לכל המחכים לעוד תמונות - גם אנ
לכל המחכים לעוד תמונות - גם אני מחכה (אגב - לא לתמונות) וכן יפתח, מעניין של מי הוא...
אריק אני צריך לכוון אנטנה של C
אריק אני צריך לכוון אנטנה של CB וקיבלתי מרוני(גולדטק( מכשיר בדיקה האם אתה יודע איך עושים זאת.
כן יפתח, אכן כן אני יודע...
כן יפתח, אכן כן אני יודע...
יפתח, אני היום בין 17:00 ל 22:
יפתח, אני היום בין 17:00 ל 22:00 בלימודים ככה שלפני או אחרי, הטלפון פעיל: 058-503019
תמונת הבוץ תמונות הבוץ לא צול
תמונת הבוץ תמונות הבוץ לא צולמו בשבת האחרונה אלא בגל הגשמים הקודם הגיפ צולם אחרי טיול בוץ שכלל את נחל תבור הלוך ונחל יבניאל חזור התמונות של שבת האחרונה יפורסמו בקרוב דרך אגב תודה לחגי על הצילום
ידעתי שאני מכיר את התמונות הלל
ידעתי שאני מכיר את התמונות הללו. אבישי אין בעד מה. אני עדיין לא פתחתי את הסרט שבמצלמה שלי . דרך אגב מה קורה יום שבת הזה? יש לך אולי רעיון? כניראה שירד מחר הרבה גשם. שמעתי גם שאתה מוכר את ג''יפ אז בהצלחה. חגי