פורומים

- שטח 4x4

עזרה בבחירת רכב תקציב 200K .

01 במרץ 2008 ב 07:49 4 תגובות 835 צפיות tripuli5
אהלן חבר'ה.
עברתי בפורום כאן וחיפשתי בין כל התכנים איזשהו דיון שיכוון אותי למה שאני מחפש , אך לצערי לא מצאתי שום דבר העונה לשאלותיי.

עד עכשיו הייתה לנו במשפחה Nissan X-Trail , מנוע 2 ליטר .
רכב שנסעתי עליו המון בכביש והייתי מרוצה עד אין סוף , אבל בשטח איכזב אותי מאד.

עכשיו אנחנו מחפשים רכב בתקציב של עד 200 אלף שקלים גג !
חשוב שהרכב יהיה מעל שנת 2004 , יהיה שכיר (זאת אומרת בעל שוק טוב) , יתנהג יפה בכביש וגם בשטח , וכמובן שיהיה רכב משפחתי נוח,מאובזר ומפנק.

הציעו לנו מספר הצעות כגון לנד-קרוזר, יונדאי טראקן , גרנד צ'ירוקי וכו'...

אשמח לדעת מה אתם חושבים ולקבל הצעות .

תודה מראש !

נ.ב
האם מישהו יכול להגיד לי אם יש הבדלים גדולים בין הלנד קרוזר דיזל לבין הטורבו דיזל וכמה זה באמת קריטי בשטח.
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 01 במרץ 2008 ב 07:41

רכב שטח עד 200K

כתבה במיוחד בשבילך: רכב שטח עד 200K

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image amir2007@014 01 במרץ 2008 ב 12:22

לנד קרוזר

כל   הלנד   קרוזרים  בארץ  למעט    דגם    75    מצוידים    במגדש   טורבו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אלדד- מנהל פורום 02 במרץ 2008 ב 07:25

טיוה לנד קרוזר וטורבו

אמיר מה שמדובר פה זה על המגדש וזה לא נכון כי הרכב בשנת 2001-2002 קיבל מגדש שהקפיץ את כוח הסוס מ135 ל163 דבר ששיפר באופן ניכר את הרכב ולכן גם את השויי והסחירות שלו בשוק
    לדעתי לגבי רכב בתקציב הנ"ל טיוטה תהיה הבחירה הנכונה גם בגלל אמינות גם בגלל איכות הרכב בשטח גם בגלל המועדון של טיוטה
    בקיצור בהצלחה !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. רני פלג 02 במרץ 2008 ב 09:53

מגדש טורבו היה שם עוד קודם

אלדד- מנהל פורום כתב/ה:
    "אמיר מה שמדובר פה זה על המגדש וזה לא נכון כי הרכב בשנת 2001-2002 קיבל מגדש שהקפיץ את כוח הסוס מ135 ל163 דבר ששיפר באופן ניכר את הרכב ולכן גם את השויי והסחירות שלו בשוק
    לדעתי לגבי רכב בתקציב הנל טיוטה תהיה הבחירה הנכונה גם בגלל אמינות גם בגלל איכות הרכב בשטח גם בגלל המועדון של טיוטה
    בקיצור בהצלחה !!!!"
    גם לגרסה החלשה של פראדו היה מגדש טורבו. מה ששופר ב-01 היה ניהול מנוע וכדומה. לגבי האמינות יש דעות סותרות בנושא, כי פראדו הוא לא אוטו הבי דיוטי כמו לנד קרוזר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול