אהלן אורי. קודם תרכיב את הצמיג
אהלן אורי. קודם תרכיב את הצמיגים ואז תראה אם אתה נתקל בבעיה. אם תצטרך תוכל לערגל את הקפיצים בעלות סמלית או להחליף אותם בעלות פחות סמלית. קפיצים ארוכים יותר לא יתנו לך הגבהה אם הם לא יהיו בקשת גדולה יותר מהקפיצים המקוריים אבל פוטנציאל ההגבהה שלהם בהחלט גדול יותר וכבונוס הם גם נותנים מהלך מתלה טוב יותר. עם זאת, אם תרכיב קפיצים ארוכים יותר תצטרך לשנות גם את מיקום תושבות הקפיצים על מנת לשמור את הזוויות של השאקלים בזווית מאונכת לקרקע ואם בעקבות הארכת הקפיצים גם בסיס הגלגלים ישתנה לך- מיקום הסרן- אז תצטרך גם לערוך שינויים מתאימים בגלי ההינע. אצלי העסק עובד יפה עם צמיגים 31X10.5X15 ערגול קל של הקפיצים ושאקלים ארוכים. בנוסף הורדתי מעט את הבמפ-סטופס- הגומיות שיושבות על השילדה ומונעות מפגש בין הסרן לשילדה. בהצלחה.
לגבי סוג הצמיגים הדיעה הפרטית
לגבי סוג הצמיגים הדיעה הפרטית שלי (לא ניסיתי את הקומו אבל בהחלט ניסיתי צמיגים עלומי שם אחרים שהתפוצצו בקצב של אחד לשבועיים עד שנגמר הסט אחרי חודשיים מיום רכישתו) היא שעדיף לך להשקיע עוד 100-120 ש''''ח לצמיג ולקנות צמיג מחברה רצינית שמנסיוני נותן שירות מעולה הברידג''סטון דזרט דולר M/T
העלים אצלי הרכב הם מקוריים וזה
העלים אצלי הרכב הם מקוריים וזה אומר שהם צרים (1.5 אונץ'' אם אינני טועה) כך שאני מעדיף עלים באותו הרוחב אבל קצורים יותר (כדי לא להתעסק עם החלפת התושבות). האם לדאתך יש להשיג כאלה - אולי אפילו אצל יצרני עלים בארץ ואם הוספת עלים ברוחב הזה תתן לי יותר קשיחות? - שאני מעוניין בה.
קצורים שווה קמורים. האם יצרני
קצורים שווה קמורים. האם יצרני העלים בארץ טובים במלכתם?
לא מניסיון אישי, אבל הבנתי שהמ
לא מניסיון אישי, אבל הבנתי שהמתלם תופר לכל אחד קפיצים לפי דרישה , עושה עבודה טובה ולא יקרה.
חנן יש עוד בעיה שלא הזכרת והיא
חנן יש עוד בעיה שלא הזכרת והיא הבולמים. אני הגבהתי את הרכה על ידי שקלים יותר ארוכים ונתקלתי בבעית בולמים, הם קצרים מדי. יש צורך לקנות יותר ארוכים אחרת תאבד מהלך מתלה ואם אתה נוהג באופן אגרסיבי גם את הבולם ואולי אפילו את כל תושבת הבולם (שתשבר) חנן אגב קיצד אתה פתרת את הבעיה - באמת קנית בולצים חדשים או פתרת בצורה אחרת ?
אצלי כבר היו בולמים תחליפיים מ
אצלי כבר היו בולמים תחליפיים מתוצרת גבריאל. אבל הבולמים האלה הם באמת הסיבה שאני לא מגביה את הרכב יותר. כבר אין לי מהלך גדול לפתיחה, נשאר משהו כמו 5 ס''''מ לפתיחה.
המתלם???? תחזור בבקשה על הש
המתלם???? תחזור בבקשה על השם - לא מצאתי אותי ה''דפי זהב'', איפו הוא יושב.
אם אני לא טועה אז הוא בחולון.
אם אני לא טועה אז הוא בחולון.
צמיגי קלי - מי מכיר?
צמיגי קלי - מי מכיר?
אהלאן אורי, במדור אלפון שטח ,
אהלאן אורי, במדור אלפון שטח , תחת קטגוריית קפיצים תמצא את המתלם.
אחלה, תודה רבה
אחלה, תודה רבה
לגבי המתלם, יש לי רק מילים חמו
לגבי המתלם, יש לי רק מילים חמות לומר על עמי, איש מלאכה למופת, שמבין המון בקפיצים ובג''יפים. עבודה מצויינת ויחס טוב. ממליץ בחום. 03-5596876.
אורי שלום, צמיגים במידה 31/
אורי שלום, צמיגים במידה 31/10.5/15 הם בהרבה מובנים האידיאליים לג''יפ. עקרונית לא צריכה להיות בעייה של פגיעה בגוף עם מתלים מקוריים. דעתי כדעת חנן, תתקין את הצמיגים ובמידה ותחליט תוכל לבצע הגבהות זולות כשלב ראשון. נשאר לי סט אחד של שאקלים ארוכים מההזמנה שארגנו פה בפורום לפני כמה חודשים ואשמח למסור לך אותם (תמורת מאה ושמונה שקלים) במידה ותחליט שאתה זקוק להגבהה קטנה. לגבי סוג הצמיג - קח את הזמן ותערוך סקר שוק ואינטרנט מקיף לפני שאתה מחליט. אולי שווה לשלם קצת יותר, ואולי אפשר למצוא סט משומש במצב ובמחיר טוב.
היי נמרוד. לפי יעוץ שקבלתי החל
היי נמרוד. לפי יעוץ שקבלתי החלטתי ללכת על צמיגי יוקוהמה שטח מלא (סט של 4 צמיגים ב-2200 ש''ח). לגבי השאקלים, כמה שאקלים זה סט? המחיר הוא ליחידה או לסט כולו? אני לא בעניינים.... בכל אופן אני חושב שאני מעוניין. תן לי לבדוק את זה שוב.
אורי, סט זה 8 פלאחים שהם 4 שאק
אורי, סט זה 8 פלאחים שהם 4 שאקלים. את הברגים אתה צריך לקנות, עוד 30 שקל. המחיר 108 שקל הוא מחיר עלות, בזמנו עשיתי הזמנה מרוכזת לכמה מהחברים בפורום ונשאר לי עוד סט אחד ספייר.
נמרוד, תתקשר אלי בבקשה - 052
נמרוד, תתקשר אלי בבקשה - 052-229774 אורי.