פורומים

- שטח 4x4

מיגוני פלדה במקום אלומיניום

19 בדצמבר 2000 ב 12:45 6 תגובות 430 צפיות zvikabar
לכל החברה שמתקשרים אלי לא אני לא בעל עיניין!! אולי בעצם כן למה שאחרים ירוויחו כסף קל ולעיניינו- אני לא בעל עיניין אני באמת חושב שחבל על הכסף ויש אלטרנטיבות טובות וזולות יותר גם מכוערות יותר לטעם חלק מאיתנו אז אני רק אפנה אתכם לאחד שניים שמתעסקים בזה תריבו איתם על הכסף גם אני עושה את זה שאני בא אליהם!:))) להשכלה כללית זה משהו כמו ארבע מאות חמש מאות שקלים למגן גחון או מיכל דלק ואלף פלוס למדרגות צד בתכנון אישי שלכם אוכל לתרום מניסיוני אבל אל תערבו אותי בכסף אני שכיר ולא מבין בכסף כלום :))))
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 19 בדצמבר 2000 ב 11:31

צביקה...אתה גדול, מה היינו עוש

צביקה...אתה גדול, מה היינו עושים בלעדייך !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 19 בדצמבר 2000 ב 11:44

אם כבר מדברים על מדרגות צד, חי

אם כבר מדברים על מדרגות צד, חיסכון ועלות אז לי עלה לייצר את מדרגות הצד, מותאמות ההי-ליפט שלי כ70 ש''''ח. גם אם תוסיף עלות של רתכת ב400 ש''''ח כמה אלקטרודות (תוסיף כמה אלקטרודות בשביל שכר לימוד הריתוך) ומקדח 13 מ''''מ HSS תגיע לחצי מהעלות שהוזכרה ותישאר עם רתכת ביד. בתמונה, מדרגות הצד האדומות, בקטן אמנם, אבל מילה שלי, הם פונקציונליות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 19 בדצמבר 2000 ב 11:50

חנן, שאלה: אחרי שבניתה את המדר

חנן, שאלה: אחרי שבניתה את המדרגות, איך אתה מחבר אותם לשלדה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 19 בדצמבר 2000 ב 11:52

ני אשתדל לצלם את זה מתישהו אבל

ני אשתדל לצלם את זה מתישהו אבל מהקורות האורכיות יוצאות שתי קורות רוחביות קצרות לכיוון קורות השילדה ובקצותיהן מחוברים פלאחים עם חורים בקצה, הפלאחים בעובי חומר של 10 מ''''מ והם 130X50 מ''''מ. מהצד הפנימי של השילדה יש פלאחים זהים וכך העסק חובק את השילדה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 19 בדצמבר 2000 ב 11:54

אני אשתדל לצלם את זה מתישהו אב

אני אשתדל לצלם את זה מתישהו אבל מהקורות האורכיות יוצאות שתי קורות רוחביות קצרות לכיוון קורות השילדה ובקצותיהן מחוברים פלאחים עם חורים בקצה, הפלאחים בעובי חומר של 10 מ''''מ והם 130X50 מ''''מ. מהצד הפנימי של השילדה יש פלאחים זהים וכך העסק חובק את השילדה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 19 בדצמבר 2000 ב 12:02

או.קיי, אין צורך להוסיף צילום

או.קיי, אין צורך להוסיף צילום - הבנתי אותך. תודה. אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול