פורומים

- שטח 4x4

כמה עולה בריזנט????

19 בדצמבר 2000 ב 18:56 7 תגובות 573 צפיות אורח/ת
שלום ידידי האם מישהו יודע כמה עולה בריזנט לג'יפ מסוג CJ ואיפה אפשר לקנות בזול??????
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 19 בדצמבר 2000 ב 17:10

באלפון שטח תחת קטגוריית רפדי

באלפון שטח תחת קטגוריית רפדי ג''יפים תמצא את אטו ריפוד ראשון, הם לא רעים נסה אותם

אלפון שטח - רפדי ג''יפים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 19 בדצמבר 2000 ב 19:00

שכחתי לציין שאני מאזור צפון (

שכחתי לציין שאני מאזור צפון (עמק יזרעאל)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. נמרוד 19 בדצמבר 2000 ב 19:26

רטנר שלום! ברזנט חדש לג''יפ ב

רטנר שלום! ברזנט חדש לג''יפ בלי דלתות יכול לעלות 2000 ש''''ח או יותר. ברזנט תקין הוא בהחלט שיקול חשוב בבחינת הג''יפ המשומש, ואם הוא ממש קרוע אז קח את העלות בחשבון. חוץ מזה ראיתי את המודעה הקודמת שלך, והמחיר שאמרת בהחלט נשמע לי סביר בתנאי שהג''יפ באמת במצב טוב. כננת שווה כסף, צמיגים והגבהות יכולים להיות איכותיים ואז בהחלט כדאי לשלם תוספת, אבל יכול להיות גם שהם לא שווים כלום, לא פירטת במה מדובר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 19 בדצמבר 2000 ב 20:23

הזמנת ברזנט בנצרת בנצרת יש מס

הזמנת ברזנט בנצרת בנצרת יש מספר מתפרות של ברזנטים גש לרחוב המוסכים ושאל עליהם יש להם מחירים טובים באזור 1500 ש''''ח בלי דלתות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 20 בדצמבר 2000 ב 16:02

נמרוד ידידי הכננת תקינה וכך עו

נמרוד ידידי הכננת תקינה וכך עושה רושם שגם כול שאר הג''יפ(למעט הבריזנט שחייבים להחליפו!!!) אבל כדיי להיות בטוח ביום ראשון אני לוקח אותו לסבב בדיקות גם בפרו ג''יפ אצל גיא רפאל וגם בטכנוטסט בשביל השקט האישי שלי (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 20 בדצמבר 2000 ב 16:09

חרדלון ידידי האם אתה מקיר מישה

חרדלון ידידי האם אתה מקיר מישהו מסויים שם שעושה עבודה טובה ובמחיר טוב????? צור איתי קשר בטלפון: 054313069

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. צחי 20 בדצמבר 2000 ב 21:29

רפד מעולה!! בא.ת. הישן נתניה.

רפד מעולה!! בא.ת. הישן נתניה. קוראים לו ז''ק והוא מומחה לברזנטים לג''יפים. אני הגעתי אליו עם הסמוראי וברזמט מצ''וקמק והא בכמה שעות תפר התאמה מדהימה. מחירים: עבור סמוראי הוא תופר ביד ברזנט והעלות לפני שנה וחצי הייתה 1800 ש''''ח כולל הקשת. התיקון שהוא ביצע לי עם השלמות בד סקוצ''ים, התאמות והוספת תיקתקים עלה 400 ש''''ח. איכות עבודה - סוף הדרך. הגעה: נוסעים ברחוב הראשי של א.ת.נתניה ( הישן ) ומיד אחרי בנק דיסקונט ימינה. הוא השני או שלישי משמאל. אגב הוא הופיע גם באלפון באתר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול