פורומים

- שטח 4x4

קניית רכב חדש

10 במרץ 2008 ב 10:07 2 תגובות 1200 צפיות profile imageshasi007
שלום לכולם ואני מודה מראש על העזרה.. אני מעוניין להחליף את הרכב שלי לרכב חדש מהחנות.. יש לי כרגע ניסאן טראנו 2002 קצר. אני מעוניין להחליף לרכב כזה שאני לא יצתרך לשפר אותו בצורה משמעותית (חוץ ממיגון צמיגים כמובן..) ובכל זאת אני יוכל להיכנס איתו לכמעט כל שטח בלי לחשוב פעמיים.. המחיר כרגע לא משמעותי..(כעיקרון זה עד 400 אלף בערך..) אני חושב ללכת על האמר  H3 הדגם המפואר (שבא עם נעילת דפרנציאל אחורי) אך אם יש משהו יותר טוב אני ישמח לתגובה... תודה מראש..
הוספת תגובה
  • 1. ERAN DAVID 22 במרץ 2008 ב 20:06

תגובה לקניית רכב חדש

shasi007 כתב/ה:
    "שלום לכולם ואני מודה מראש על העזרה.. אני מעוניין להחליף את הרכב שלי לרכב חדש מהחנות.. יש לי כרגע ניסאן טראנו 2002 קצר. אני מעוניין להחליף לרכב כזה שאני לא יצתרך לשפר אותו בצורה משמעותית (חוץ ממיגון צמיגים כמובן..) ובכל זאת אני יוכל להיכנס איתו לכמעט כל שטח בלי לחשוב פעמיים.. המחיר כרגע לא משמעותי..(כעיקרון זה עד 400 אלף בערך..) אני חושב ללכת על האמר  H3 הדגם המפואר (שבא עם נעילת דפרנציאל אחורי) אך אם יש משהו יותר טוב אני ישמח לתגובה... תודה מראש.."
    קניתי פג'רו 2008 לפני 10 חודשים , רכב חלום גם בשטח וגם בכביש , אגב גם לו יש נעילה אחורית מכנית בנוסף לנעילות האלקטרונית (בקרת משיכה) חוץ ממיגונים צריך גם להגביה אותו ואתה מקבל רכב שמאוד נעים ובעיקר בטיחותי ואמין , לעולם רכב אמריקאי אינו אמין וסתם מפלצת זוללת דלק ומזהמת את כדור הארץ שלא נדבר על ראות החוצה מהחלונות הקטנים . מאוד ממליץ על פג'רו 2008 . בנוסף ישאר לך עוד הרבה כסף לביזבוזים. במידה ובכול זאת תרצה לסיים עם ה 400000 שקל לך על דיסקברי 3 ,בדגמים הקודמים היו בעיות אמינות יש לבדוק מה עם הדגם הזה שאין עליו בשטח ובכביש  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image amir2007 22 במרץ 2008 ב 21:13

טויוטה לנד-קרוזר100

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול