פורומים

- שטח 4x4

תמונות חברים - סוף סוף

20 בדצמבר 2000 ב 00:21 4 תגובות 444 צפיות אריק2
עופר, עכשיו אני חייב רק לך... והבא שיבוא יהיה על נחל דימונה - עופר, צחי, אמיר, ואני (גם רן...אבל כ CO DRIVER ) בקיצור - בגלריית הטיולים. מי שרוצה את כל התמוננות שישלח לי מייל.

ההתחלה

ההמשך

הוספת תגובה
  • 1. אריק2 19 בדצמבר 2000 ב 22:38

שלא תטעו, כאשר נכנסים לגלריה,

שלא תטעו, כאשר נכנסים לגלריה, אל !!! תיכנסו למעלה למסלולי טיול אלא למטה בלבד, אחרי כל הרכבים יש סיווג שנקרא גלריית הטיולים - לשם תיכנסו. שץ - כאשר לוחצים על מסלולי טיול, זה אוטומאטית מוסיף רכב חדש, כמו כן תבדוק - יכול להיות שהמעערכת לא מאפשרת לי לפתוח גלריה נוספת בטיולים ???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 20 בדצמבר 2000 ב 06:23

אחלה תמונות, מזכירות איזה כיף

אחלה תמונות, מזכירות איזה כיף היה.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 20 בדצמבר 2000 ב 07:34

היי אריק , נכון שאתה לוחץ למעל

היי אריק , נכון שאתה לוחץ למעלה על מסלולי טיול אתה נכנס אוטומטית להוספת רכב חדש אולם לקטגוריית מסלולי טיול. אולם הגלרייה תתוסף רק כאשר אתה תלחץ על הכפתור ''''הוסף ג''יפ''''. באשר לבעיה שהוא לא נותן לך לפתוח עוד גלרייה , תרים לי טלפון שתהיה מול המחשב. 052/742032 בכבוד שגיב שץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 20 בדצמבר 2000 ב 13:59

אריק, פשוט פיצוץ של תמונות!!!

אריק, פשוט פיצוץ של תמונות!!! אם יש עוד תמונות במיוחד כאלו שאני מופיע בהן, אתה מוזמן לשלוח לי ישירות ל- Email. אם אתה וח''ברה נוספים מחפשים אזור בוצי במיוחד עם אתגרים מענינים ובריכה בעומק 70סמ'' עד 1 מטר וקרוב לבית (ליד רעננה) אז צרו איתי קשר. מה דעתכם לקפוץ לשם ביום שישי בצהריים? להת'', עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול