פורומים

- שטח 4x4

חנן בקשר לשנורקל שלך...

20 בדצמבר 2000 ב 11:02 11 תגובות 657 צפיות eial
זה לא נשמע כל כך טוב אבל רציתי לדעת איך אפשר לעשות שנורקל לפילטר אויר פתוח ? תודה מראש אייל
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 20 בדצמבר 2000 ב 09:54

למה זה לא נשמע טוב ? גם אני חש

למה זה לא נשמע טוב ? גם אני חשבתי על זה..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. eial 20 בדצמבר 2000 ב 09:57

אריק חמוד... ראיתי את התגובות

אריק חמוד... ראיתי את התגובות שלך לגבי קבוצת טיולי גייז אז תבין שקצת קשה לי להאמין לך.... בברכת ישיבה רגועה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 20 בדצמבר 2000 ב 10:42

שמע, כשצריך להוסיף בדיחה, ויש

שמע, כשצריך להוסיף בדיחה, ויש משהו על הקנה - אני יורה ישר. ובקשר לשנורקל לפילטר - אצלי יש פילטר UNI וגם אני חשבתי על עשיית שנורקל בעזרת איזה ACE או קנה ובנה... יגעת מצאת תאמין !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 20 בדצמבר 2000 ב 10:51

אייל שלום! לא ניסיתי אבל אם א

אייל שלום! לא ניסיתי אבל אם אתה יכול להתאים את הK&N אל תוך הבית של המסנן המקורי שלך אז אין שום הבדל בבניה של השנורקל. אצלי יש פילטר ספוג של UNIFILTER והוא יושב בתוך בית המסנן המקורי של סופה. אם יש עם זה בעיה אז אפשר גם לשים את הK&N בקצה השנורקל למעלה. הייתי בונה לו בכל זאת איזה כובע או משהו שישמור עליו משפריצים. בכלל, מה הרעיון כאן? כאשר אתה נוסע עם פילטר פתוח זה אומר שאתה בעצם מזמין את כל ג''יפת העולם להתארח אצלך בתוך המנוע אז השנורקל רק יחנוק לך בחזרה את המנוע. זה קצת כמו עירבוב של בשר וחלב. לא ככה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. eial 20 בדצמבר 2000 ב 11:51

חנן יקירי. רבות עסקנו כבר ביד

חנן יקירי. רבות עסקנו כבר בידע העגום שלי על ג''יפים ובכך זאת למה פילטר פתוח אללה יודע ככה קניתי ת''אוטו וככה זה נשאר בינתיים. בכל אופן מה זה צירוף שתי האותיות באנגלית שכתבת ? תודה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. eial 20 בדצמבר 2000 ב 13:03

חנן יקירי. רבות עסקנו כבר בידע העגום שלי על ג''יפים ובכך זאת למה פילטר פתוח אללה יודע ככה קניתי ת''אוטו וככה זה נשאר בינתיים. בכל אופן מה זה צירוף שתי האותיות באנגלית שכתבת ? תודה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. eial 20 בדצמבר 2000 ב 13:30

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. eial 20 בדצמבר 2000 ב 13:32

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. פרסום 20 בדצמבר 2000 ב 16:23

K AND N זה אחד הסוגים הכי נפו

K AND N זה אחד הסוגים הכי נפוצים של מסננים פתוחים שבנוי מבד כותנה עטוף ברשת מתכת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. eial 20 בדצמבר 2000 ב 16:47

אההה... למדתי עוד משהו חדש

אההה... למדתי עוד משהו חדש תודה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אריק2 20 בדצמבר 2000 ב 19:59

והסוג השני שגם הוא נפוץ ובאיכו

והסוג השני שגם הוא נפוץ ובאיכות פחותה \ צורך טיפול יותר אינטנסיבי - הוא הUNI

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול