פורומים

- שטח 4x4

להתמודד עם גנבים!!!!!!!!

20 בדצמבר 2000 ב 14:50 10 תגובות 733 צפיות אורח/ת
ברצוני לקבל כמה רעיונות ו או פתרונות כיצד ניתן להיתמודד עם גנבים בג'יפים פתוחים????
הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 20 בדצמבר 2000 ב 13:30

תתקשר 052-229774 אסביר לך מה ע

תתקשר 052-229774 אסביר לך מה עשיתי - לא יותר מידי אבל בינתיים יעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 20 בדצמבר 2000 ב 13:33

יעים=יעיל

יעים=יעיל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 20 בדצמבר 2000 ב 13:33

יעים=יעיל

יעים=יעיל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 20 בדצמבר 2000 ב 20:34

הנה רעיון שקיבלתי פעם מאתר אמר

הנה רעיון שקיבלתי פעם מאתר אמריקאי.... לך לחנות למוצרי דיג. קנה 8 קרסים בגודל בינוני ו2 מטר חוט דיג מניילון חזק ושקוף. תלה שתי קרסים בכל פאה של כסא הנהג בחלק התחתון כאשר הקרסים חבויים ותלויים באוויר מתחת לכסא. עכשיו לך לחנות לרדיו דיסקים וקח את הקופסה (קרטון) הכי מפואר של הרדיו דיסק הכי תותחי שיש בשוק. עכשיו דחף את הקרטון מתחת לכסא בצורה שכולם יראו במה מדובר. הראשון שידחוף את היד מתחת לכסא יתקל בקרסים....... אני מסיר מעלי כל אחריות למה שיקרה עכשיו. אין בדבריםן אלה משום המלצה לגרום נזק לאיש - כולל גם לא לבני ז...ת גנבים ופורצי ג''יפים פתוחים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. צחי 20 בדצמבר 2000 ב 21:18

יש כמה אופציות. הגישהת שלי של

יש כמה אופציות. הגישהת שלי שלנתק את הדלק ואם אי אפשר אז את ההצתה, לא במקום מסודר אלא בבית במקום חבוי ולא סטנדרטי. היא ההגנה הטובה יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 21 בדצמבר 2000 ב 07:39

הפטנט עם הקרסים נשמע מגרה אבל

הפטנט עם הקרסים נשמע מגרה אבל אל תשכח שבד''כ מי שגונב רכבים הוא כנראה לא כל כך שפוי והוא יכול רק מהעצבים לגרום ל''הרס קל'' למראהו החיצוני של האוטו שלך :-) אם אתה מבין למה אני מתכוון. תחשוב על זה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 21 בדצמבר 2000 ב 08:44

תחשוב על מנעול פלדלת להילוכים

תחשוב על מנעול פלדלת להילוכים להגה ומפסק סודי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 21 בדצמבר 2000 ב 12:52

ובכן ידידי כולכם הצאתם להתקין

ובכן ידידי כולכם הצאתם להתקין ברז דלק במקום ניסתר השאלה היא איפה הכי כדיי ואצל מי אפשר לעשות כזה דבר?????? בקשר למנעול להילוכים ולהגה : זהו רעיון טוב השאלה עד כמה הוא יעל????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 21 בדצמבר 2000 ב 19:37

תכין הזעקה שקטה שתישלח לך אות

תכין הזעקה שקטה שתישלח לך אות ''''מצוקה '''' לביפר בבית וכך תוכל להגיעה לז''''יפ כשה בנזו.. עדיין ברכב ולא חושד בכלום תרים טלפון ליותר פרטים איציק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. מנשה 23 בדצמבר 2000 ב 12:30

שלום יש לקחת קוהל משומש במצב

שלום יש לקחת קוהל משומש במצב טוב לחבר אלו כבל של פלגים שבקצה שלו אתה יוצר רשת של כבלי חשמל בערך העובי של 2עד 3 ממ על ריבוע כזה בגודל של 5X5 ס''''מ יש לדאוג שבכול הצטלבות כזו לעשות מין שפיצים חדים כלפי מעלה שבזמן הישבה יצור מגע עם הגוף אבל לא ידקור. יש לחבר בכוהל למטח של המצבר וב + לחבר מפסק שמופעל על לחץ ברגע שיושבים בכיסא מקבלי יותר מ1800 ואט יכול להיות שגם אחרי זה הוא לא יוכל לצאת מהרכב. רצוי להוסיף על כל מקרה מפסק סודי של ניתוק כל מיני מערכות מרכב. נ.ב אל תשכך להתקין מפסק ON OFF לשוקר שלא תתחשמל לי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול