פורומים

- שטח 4x4

סוזוקי סמוראי - עצה

17 במרץ 2008 ב 19:37 13 תגובות 5222 צפיות RONINI
שלום לכל אנשי הסוזוקי עדיין מחפשת ג'ימיני אבל חשבתי אולי על סמוראי- סגור כמובן מכיוון שאני נפגשת עם מישהו שיש לו. כמובן, הוא יותר זול אבל השאלה???? האם שווה? שאלה : האם מישהו יכול לתת חוות דעת על זוסוקי סמוראי , ידני סגור שנת 98 ? אודה לכם מאוד!!!!!
הוספת תגובה
  • 1. profile image חרוזון 17 במרץ 2008 ב 18:31

סמוראי 98

אין כמו סמוראי 98 !!! בבעלותי גימני חדש ובשבת הצטרף אלינו סמוראי 98 אומנם פתוח אבל יפה... ולא יכולתי להוריד מימנו את העיינים!!! קפיצים ספירלים, מזגן, גיפ אמיתי שרון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image חן מאירוביץ 17 במרץ 2008 ב 19:17

אחלה ג'יפ.

לפי מה ששמעתי אחלה אוטו עמיד חזק ואמין בסך הכל אוטו פגז יעבור כל דבר גם איפה שהגדולים לא עוברים את תצפצפי עליהם תעשי להם שלום ותעברי. השאלה שלי היא הג'ימיני יותר מפוארת ויותר נוחה זה כבר לשיקולך. נ.ב. הג'ימיני לא פחות טוב מהסמוראי. 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. RONINI 18 במרץ 2008 ב 14:05

היי תודה על התגובות. נפגשתי היום עם

המוכר. הוא התניע את האוטו וחיכה קצת. כאשר שאלתי אותו למה מחכה, הוא אמר שצריך לחכות קצת שהמחוג יעלה - ככה זה ובג'יפים . כמו כן אין הגה כוח- המוכר אומר שככה זה בג'יפים??? זה נכון??? כמו כן רציתי לדעת אם 37 אלף זה מחיר סביר???תודה לכולם על התגובות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image חן מאירוביץ 18 במרץ 2008 ב 14:14

על מה הוא מדבר?

על איזה מחוג הוא מדבר ועל איזה שעון? לפי מה שידוע לי אמור להיות שעון חום ושעון דלק את צריכה לשאול אותו איזה מחוג מדובר ולחזור לפורום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. RONINI 18 במרץ 2008 ב 14:19

היי נראה לי שעל שעון החום. מחר אביא

בדיקה ואהייה יותר חכמה. חשוב לי שלא יהיה פגיעת שסי האם ג'יפים נתקלים בפגיעות יותר בגלל השטח? בכל אופן הוא אומר שלא אמור להיות שסי - הוא לא בדק רק בדקו לו במוסך שלו- מוסך השטח ואמרו לו שאין.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image חרוזון 18 במרץ 2008 ב 15:46

בדיקה לפני קניה

ציינתי כבר שבסמוראי אין הגה כוח! ברמת העיקרון מטיולים בשטח לא צריך לקרות שום דבר בשאסי אלא אם כן האוטו התנפץ על איזה סלע במהירות!!! קחי את הרכב לבדיקה, תבדקי שהמוכר הוא המוכר ולא חבר או משהו ותבקשי לראות את הרישיון רכב ותעודת זהות של המוכר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image חן מאירוביץ 18 במרץ 2008 ב 19:48

יכול להיות מכה

תקשיבי ג'יפ זה ג'יפ זה לא כלי רכב שישב בחניה וילטפו אותו כל היום. יכול להיות סבירות שכן יש מכה בג'יפ הכל תלוי איך נהגו לפניך. רק אל תזלזלי בבדיקה זה דבר חשוב וזה רק בשבילך שיבדקו כל מה שצריך שלא יחסירו דבר. רק תבררי בקשר למה שרשמת לנו עם המחוג ועם חוץ מזה הכל בסדר שיהיה במזל תעשי חיים תשמרי על עצמך ותנהגי בזהירות(לא שאת יכולה להשתולל יותר מידי עם הסמוראי אבל עדיין) אז שיהיה לך בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. RONINI 19 במרץ 2008 ב 15:51

היי לכולם.... מאוכזבת

אני חוזרת עכשיו מבדיקה- המצב על הפנים עם בלאי גבוה....
    בנוסף אין לדעת בנוגע לקילומטראז' בגלל שאין את ספרת המחוג ה6 . המוכר אומר 112 אבל מי יודע אולי זה 212?????????? יש גם פגיעה בשסי והמון דברים .....
    בקיצור נחכה עוד קצת... תודה לכם על התגובות אשוב להתייעץ ולחפש....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image חן מאירוביץ 19 במרץ 2008 ב 16:41

לא קרה כלום

קחי את הזמן אף אחד לא רודף אחריך אל תמהרי לקנות אוטו בעיקר ומדובר בג'יפ. צריך הרבה סבלנות ועצבים בשביל להביא משהו נורמלי. שיהיה לך בהצלחה. אני גם יחפש אם אני אמצא משהו אני יודיע לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image חרוזון 19 במרץ 2008 ב 19:39

חן!!! - אתה פשוט נשמה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image חן מאירוביץ 20 במרץ 2008 ב 15:19

תמיד אני יבוא לעזרה!!!

חרוזון מה נראה לך שאנחנו משחקים אנחנו רוצים לצרף כמה שיותר חברים לפורום, והכי חשוב שיהיו מרוצים. הרי כולנו כאן בשביל לקבל עצות ולתת עצות ועזרה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. RONINI 20 במרץ 2008 ב 16:20

תודה לכם (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. tal-nigrar 25 במרץ 2008 ב 15:35

היו לי מספר סמוראיים וזה הג'יפ שאני הכי אוהב. באמת אין כמעט מקום שהוא לא עובר אבל אם הרכב הולך להיות בכביש לא פחות מבשטח אז אני ממליץ על הג'ימיני יותר רך ונעים פחות רעשים.  

טל מערכות התקנת וו גרירה ואביזרים ל 4X4

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול