פורומים

- שטח 4x4

מעוניין להחליף ג''נטים ''''10

21 בדצמבר 2000 ב 09:22 6 תגובות 635 צפיות יוסי שנהב
קודם כל סליחה שאני מכניס את ההודעה הזו לפורום במקום למדור 'מעוניין לקנות מוצר משומש' - פשוט אני לא מצליח לעשות את זה. אז ככה: לכל מי שחשב להחליף לגנטים '10 (או '10.5 - אני לא בטוח) מג'ינטים '8 אינץ' מצא אחלה הזדמנות. אני מעוניין להחליף אחד לאחד סט של 4 ג'ינטים (לתת '10 ולקבל '8) - אם יש מעוניינים, תשאירו הודאה בפורום. הג'נטים כמעט חדשים אבל נראים חדשים. ביי ביי. אורי.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 21 בדצמבר 2000 ב 10:10

למה שתהיה מעונין לעשות דבר כזה

למה שתהיה מעונין לעשות דבר כזה! ממה שהבנתי אתה מעונין להחליף את הצמגים ל 31 אינץ. במקרה כזה גנטים של 10 אינץ יתאימו לך. נכון שהם פחות עמידים בפני קילוף צמיג אבל הם עדין לא רעים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 21 בדצמבר 2000 ב 10:14

לדעתי, אורי צודק, 8 אינצ'' הרב

לדעתי, אורי צודק, 8 אינצ'' הרבה יותר טוב - מעמיס על הסרנים וזאת מעבר לבעיות כגון קילוף צמיגים. יש הגורסים שהוא מוסיף ליופי...(לא לדעתי)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 21 בדצמבר 2000 ב 10:37

תראה מוני, למען האמת ג''נט של

תראה מוני, למען האמת ג''נט של ''10 מוסיף לחזות הרכב (הגלגלים פשוט נראים יותר גדולם) וזה עובד נהדר בשנקין ובהרצליה בטיילת. לדעתי ''10 גם לא כל כך גרוע בשטח והוא יכול להתאים לרוב הג''יפאים בארץ הקודש שמחפשים ג''נט טוב מאד ועבירות לא משחקת אצלם תפקיד מרכזי, הם פשוט נוהגים ב4X4 לשם ההנאה וכדי לעבור אתגרים קלים ובינוניים. אני לעומת זאת מחפש סט (צמיג-ג''נט) אופטימלי ולכן החלטתי ללכת על ג''נט של ''8 עם צמיג של ''10.5. נ.ב. אם תוכל לעזור לי אשמח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 21 בדצמבר 2000 ב 10:45

המסקנה של אורי מאוששת על ידי ה

המסקנה של אורי מאוששת על ידי הטבלה הבאה: צמיג 31X10.5X15 באמת צריך חישוק ברוחב של 7-9 אינטש. http://www.bridgestone-usa.com/products/DMTtech.htm

http://www.bridgestone-usa.com/products/DMTtech.htm

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מוני הגי''פאי 21 בדצמבר 2000 ב 11:47

אם מוחמד לא בא אל ההר, הר יבוא

אם מוחמד לא בא אל ההר, הר יבוא למוחמד 10 אינץ מתאים בול ל 33 אינץ לך על זה !!! כל מה שאתה צריך לעשות הוא להגביה את הרכב בכשלושה אינץ להחליף סרנים ובולמים והנה לך רכב שטח מעולה. הערה זו חומדת לצון כמובן אף על פי שסידור כזה הוא חלום רטוב של כל גפאי בארץ. הבעיה כמובן היא החוק !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 21 בדצמבר 2000 ב 11:57

יופי, חכמולוג :-)

יופי, חכמולוג :-)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול