פורומים

- שטח 4x4

קאיה או סוזוקי

21 במרץ 2008 ב 16:48 4 תגובות 2608 צפיות pelegb
אני מעונין לרכוש ג'יפ ראשון. הרכב מיועד לאישתי ליום יום ולטיולי שטח משפחתיים בשבתות. התנאים שלה הם : אוטומט,4 דלתות והתקציב הוא בסביבות ה65000 שח. אני מתלבט בין הויטרה, גרנד ויטרה והספורטאג'.אודה לכל מי שמבין ויכול ליעץ. בני
הוספת תגובה
  • 1. tal-nigrar 25 במרץ 2008 ב 15:30

שלום

הרבה אני לא יכול לייעץ לי היתה גראנד ויטרה והייתי מאוד מרוצה מהרכב ללא שיפורים למעט הגבהה לדעתי יותר אמין ונוח

טל מערכות התקנת וו גרירה ואביזרים ל 4X4

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ytzur 25 במרץ 2008 ב 16:35

ויטרה או ספורטאג'

ספורטאג' 2001 מתאים בדיוק לתקציב ולדרישות. שיפורים מומלצים : הגבהה מיגונים כ- 3500 שח. רצוי שתמצא עם צמיגי 235 ברשיון ואז תקבל יכולות שטח משופרות. קח בחשבון צריכת דלק 6-7   קמ לליטר. ירון  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. avishon 28 במרץ 2008 ב 14:52

ליום-יום ,  הספורטאג' הרבה יותר נוח יותר מהויטארות  (וגם פחות ספארטני...) . אם יש לך כוונה להשקיע הרבה כסף בשיפורים לטובת השטח ,  אזי הויטארות עדיפות מפני שיש עבורן  קיטים-ייעודיים (אם כי צריך להזמין מחול...) אם בכוונתך להשקעה הסטנדרטית הנדרשת  (צמיגים/קפיצים/בולמים) - היא די-דומה בכולם...  בנוסף , יש לעתים מציאות יפות בין המשומשים (קרי : כבר ממותקנים...) .   אני מציע לך לעשות שעורי בית ,  ולא רק לחכות לתגובות  : ב-ג'יפטריפ וב-ג'יפולוג היו אשכולות שעסקו   בדיוק באותה התלבטות  . מנסיון העבר , מי שטרח אז להעלות התייחסות מפורטת וארוכה באשכולות האלו , לא ייעשה זאת שוב  - ולכן כדאי לך לחפש ולקרוא את מה שכבר נכתב בנושא... (ויש המון חומר , האמן לי...) . בהצלחה !                  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. aharoninir 02 באפריל 2008 ב 07:24

אני בעלים גאה של גרנד ויטרה ומרוצה עד הגג.
    הרכב נוח מאוד, חסכוני (1:9.5 ליטר) ומעולה בשטח- פשוט לא עוצר!
    הויטרה גס וצפוף למשפחה, הספורטאז' זול לקניה אך שתיין לא קטן...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול