פורומים

- שטח 4x4

המלצה על ביטוח כולל חילוץ מהשט

21 בדצמבר 2000 ב 19:57 3 תגובות 979 צפיות אורח/ת
אם מישהו יכול להמליץ על ביטוח מקיף לרכב הכולל בתוכו מרכיב חילוץ מהשטח, אשמח לשמוע על כך [email protected] חן חן, zac
הוספת תגובה
  • 1. אבי.ש 21 בדצמבר 2000 ב 19:30

אני יכול להמליץ לך על מאיר משט

אני יכול להמליץ לך על מאיר משטח בטוח.סוכן שיש לו חבילת ביטוח לרכביי שטח.. יש בעמוד הראשי את הכתובת שלו. אני ממליץ בחום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי דבש 22 בדצמבר 2000 ב 08:02

כשפניתי לסוכנות שאני עובד איתם

כשפניתי לסוכנות שאני עובד איתם הם הציעו לי 7200 ש''ח לביטוח של שני אנשים, וביטוח כל נהג ב-8500 ש''ח. סוכן אחר הציע לי ב6500 הצעה זהה לראשונה, ואז הגעתי למאיר רוטברג מכפר סבא, (אתה יכול לראות פרסומים שלו באתר פה) שהציע לי בפחות מ5000 ביטוח לכל נהג כלומר 3500 ש''''ח פחות מהסוכנות שאיתה אני עובד כל הזמן. נראה לי שהתשובה מובנת מאליה. יוסי דבש התשובה היא מאיר רוטברג מכפר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 22 בדצמבר 2000 ב 11:04

ח''ברה, ברור שמאיר זו האפשרות

ח''ברה, ברור שמאיר זו האפשרות הכי משתלמת והכי מומלצת. עכשיו לגבי חילוץ - אם זה גרירה מכביש, אז זה חינם וכלול בביטוח המקיף+גרירה. (ע''''י מאסטרו) אבל אם זה גרירה מהשטח אז זה לא כלול בביטוח ופה צריך להוסיף כמה מאות ש''''ח תלוי איפה נתקעת, כמה זמן יקח למחלץ להוציא אותך ועוד. (התשלום הוא בערך 150 ש''''ח לכל 10 דקות חילוץ!!!) עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון, אין ביטוח טוב יותר מזה שמציע מאיר לרכבי שטח, אבל לגבי חילוץ מהשטח כדאי שיהיו לך חברים טובים עם ציוד וידע מתאים ושיהיו במרחק קריאה או ציוד לחילוץ עצמי + ידע ולעשות את זה בעצמך. (לחילופין, פיקח לא יכנס לנתיב שחכם יכול לצאת ממנו בעור שיניו) בברכת חג אורים שמח, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול