פורומים

- שטח 4x4

חנן - בעד או נגד K&N?

21 בדצמבר 2000 ב 22:43 2 תגובות 773 צפיות גדי מאיר
חנן, הבנתי לפי תגובה קודמת שלך שאתה מתנגד להתקנת פילטר K&N? האם לדעתך הוא פתוח מדי ואז מאפשר כניסת ג'יפה למנוע? אם כן אז למה ממליצים עליו כעל שיפור לרכבי שטח שעובדים בתנאים קשים? (או שכל ההנחות שלי מוטעות...)
הוספת תגובה
  • 1. פרה משוגעת 23 בדצמבר 2000 ב 13:48

אני מצטער שאני ממהר לענות לך ל

אני מצטער שאני ממהר לענות לך לפני חנן... קיי אנד אן הוא פילטר מעולה, והוא באמת מאפשר למנוע נשימה משופרת, מה ששווה עוד כמה סוסים. העניין הוא שברכבי שטח, כדאי להחליף רק את המסנן עצמו, כלומר להרכיב מסנן חלופי של קיי.אן בתוך בית המסנן המקורי שלך, במקום רכיב הסינון המקורי. ישנן אפשרויות להרכיב מסנן של קיי.אן פתוח לחלוטין ישר על המאייד או מערכת ההזרקה. זה אולי טוב למכוניות כביש ספורטיביות. בג''יפים, זה מתכון בטוח לכניסת ג''יפה ישר למנוע שלך. בעיקר פודרה, מים, בוץ וכו''. מכיוון שיש לי נסיון טוב עם קיי.אן, אני ממליץ עליו, אבל שוב, רק בתוך בית המסנן המקורי!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 24 בדצמבר 2000 ב 07:18

אני מתנגד להתקנה של מסנני אווי

אני מתנגד להתקנה של מסנני אוויר פתוחים מחוץ לבית המסנן המקורי. בתוך בית המסנן זה פחות בעייתי, אם כי יעילות המסננים האלה תלויה בצורה אקוטית במידת השימון והטיפול בהם. הזנחת את המסנן, דפקת את המנוע, במסנן מקורי לעומת זאת אם תזניח אותו איכות הסינון לא תיפגע אלא יכולת הנשימה של המנוע תיפגע וכאשר תחליף את המסנן כישורי המנוע יחזרו אליו ושום דבר לא קרה. לגבי יעילות סינון, כאשר יפתח יחזיר לי את הספרים שלי אוכל לתת נתונים מדויקים יותר של אחוזי סינון של כל סוג מסנן.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול