פורומים

- שטח 4x4

טרייל בלייזר קצר חדש- לשטח

24 במרץ 2008 ב 15:24 6 תגובות 3633 צפיות אסי ביטון
חברים יקרים אני מוגבל ומרותק לכסא גלגלים. לאחרונה אושר לי רכב 4X4 של חברת שברולט מדגם טרייל בלייזר 4.2 . אני יודע שיש לו זיכה ל 4X4 אבל בואו נודה על האמת הוא לא. נאמר לי שעם כמה שיפורים שניתן לרכוש בארץ שאינם פוגעים באחריות היצרן ניתן להוציא ממנו משהו. שאלתי: 1. למי כבר יש מערכת כזו עובדת על אוטו כזה ואשמח שיצור איתי קשר? 2. איזו מערכת עדיפה של אספיר או גטוס? 3. עד כמה שיפורי מתלים אלו יביאו אותי לאוטו שטח אמיתי עם יכולות דומות למכוניות כמו לנד קרוזר? 4. אם אני לא יגיע לרכב שטח אמיתי למה אני כן יכול להגיע? 5. מה אתם חושבים באופן כללי על הראיון. תודה אסי ביטון - 054-8008456  
הוספת תגובה
  • 1. רני פלג 24 במרץ 2008 ב 19:04

הוא לא יהיה רכב שטח אמיתי

איני מכיר במדויק מה נותנים אספיר או גתוס, אבל המבנה של המתלה הקדמי של טרייל בלייזר לא מאפשר הפיכה לרכב שטח של ממש ולכן היכולות יהיו פחות טובות משל לנד קרוזר. אבל, אם מתפשרים מעט בתחום השטח מקבלים במחיר אטרקטיבי רכב נעים מאוד לשימוש בכביש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 25 במרץ 2008 ב 03:39

תלוי מה אתה רוצה לקבל מהרכב

הטרייל בלייזר הוא כן רכב 4X4 אבל הוא לא רכב השטח המושלם. בשטח חולי המנוע החזק שלו מצוין, בשטח טרשי המתלה הקדמי שלו פחות טוב. יש באתר מבחן דרכים: האלטרנטיבה: שברולט טרייל בלייזר  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אסי ביטון 25 במרץ 2008 ב 06:28

אז מה אתם אומרים ,כדאי להיכנס לזה ?

אני מבין ,השאלה רני האם להיכנס לזה בכלל או להשאיר אותו כמו שהוא ולהנות מטיולי שבילים או ללכת על השינוי...

אסי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. רני פלג 25 במרץ 2008 ב 08:43

כדאי תמיד לשפר

שוב, בלי הכרות מיוחדת עם החבילות של אספיר וגתוס, אני רק יכול להמליץ באופן כללי על שיפור, משום שקפיצים ובולמים משופרים הופכים את האוטו לטוב יותר בכביש ובשטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אסי ביטון 31 במרץ 2008 ב 20:29

פורסטר טורבו 2009 או טרייל בלייזר

טוב ,כמובן שבדקתי ודיברתי עוד קצת והגעתי לרכב נוסף שבא בחשבון. רציתי מאוד לדעת את דעתכם בנושא. סוברו פורסטר 2009 טורבו החדש או טרייל בלייזר חדש בכביש ,בשטח ובכלל . תודה מראש - אסי ביטון 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. tal-nigrar 01 באפריל 2008 ב 12:16

אם אתה נוסע הרבה בכביש הייתי ממליץ על ה טרייל בלייזר אין שני לנוחות שלו    

התקנת וו גרירה ואביזרים לריכבי שטח

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול