פורומים

- שטח 4x4

שיפצרתי את הפג''רו

22 בדצמבר 2000 ב 10:55 5 תגובות 470 צפיות יוסי דבש
היה לי ברור שאני חייב למגן את הרכב מלמטה לאור השקע שהתגלה במיכל הדלק, אבל כל העיניין עם הקפיצים והבולמים נראה לי פישי למדיי. ליתר דיוק היתה לי תחושה שאני כמו בעלי ג'יפים אחרים שמחפשים מה עוד אפשר לעשות עם הג'יפ, ובעלי המוסכים המשפרים פשוט עוזרים לנו להפרד מעוד כמה אלפי שקלים. בקיצור הכנסתי השבוע את הרכב לפרו ג'יפ מחיפה והזמנתי מיגוני אלומיניום, שלושה במספר, לגחון לגיר ולמיכל הדלק הדפוק שלי. שאלתי את גיא, "תגיד כל העיניין הזה עם הספירלים והבולמים, זה אמיתי או סתם בלוף. הרי הפאג'רו נוסע די טוב גם ככה". גיא ענה את מה שענה, ואני בכל מקרה לא ממש האמנתי שהרי הוא משוחד, כי אם הוא יגיד של צריך את זה אז ממה הוא יחיה? בקיצור שלחתי אותו להרכיב 4 בולמי אדלברוק + סלילים חדשים פלוס מדרגות צד ויהיה מה שיהיה. והתוצאות? בקיצור את תוספת הגובה אני לא ממש מרגיש אבל איכות הנסיעה השתפרה מין הקצה אל הקצה. ממצב בו הייתי חותף זעזוע מוח בכל פעם שהעלתי גלגל על מדרכה, פתאום נהיתה לי תחושה שאני נוסע על מגהץ, שמעלים כל קמט בדרך, וכל הרעידות הקטנות שמרגישים אותן היטב בנסעת כביש פשוט נעלמו. האם זה רק טוב? ובכן לא לגמרי, מעבר במפים במצבים מסוימים מעיף לך את כל תכולת הבגז' לשמים, ובאחת הקפיצות הראש שלי כבר נגע בתיקרה. אבל בקוים כללים, היה שוה כל אגורה. בכלל שכחתי אבל באותה הזדמנות גם הרכבתי כננת, בשביל המצפון, כלומר כמו ביטוח עושים אבל לא ממש מקוים להשתמש. יוסי דבש
הוספת תגובה
  • 1. אבי.ש 22 בדצמבר 2000 ב 11:44

ועל זה אומרים . פרייארים לא מת

ועל זה אומרים . פרייארים לא מתים רק מיתחלפים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. 4x4hotmail 22 בדצמבר 2000 ב 12:05

אל תתרגש מהתגובה של שופינסקי.

אל תתרגש מהתגובה של שופינסקי. אם היית קונה אצלו התגובה שלו היתה אולי אחרת (-: בקיצור, ברכות לקניה. קח בחשבון שהבמפים שמעיפים לך את הראש לתקרה קורים רק במהירויות שמעולם לא היית מעלה בדעתך לפני ההתקנות החדשות - אז זה טוב. שנית, קנית קנית. תתחדש. אישית אני לא בטוח שבחרת הכי טוב לפג''רו - אבל, איך אומרים, אני בתוך הפוזיציה ולכן אני ''''משוחד''''. מצד שני אני גם מכיר את הבולמים של אדלברוק..... ושוב תתחדש. יש מקום לכ ו ל ם . אני מכיר בחור אחד שקוראים לו צביקה בר שהראש שלו הפסיק להיכנס לגג במגנום שלו (אוטו הרבה יותר קופצני משלך - הרבה יותר ) אחרי שהתקין את המערכת הנכונה של אולדמן. בפעם הבאה תשאל לפני.....

http://www.arb.com.au

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שחר 22 בדצמבר 2000 ב 15:08

לכל הלא משוחדים והסוחרים למניה

לכל הלא משוחדים והסוחרים למניהם במקום ללכלך או להעיר הערות כמן ''''שלי יותר טוב'''' או ''''כמה חבל אבל אצלי היה יוצא יותר מוצלח ויותר זול'''' אנא מכם תחסכו מאיתנו את שיווק המוצרים כלם ושרותיכם על חשבון אחרים בגלל שגיא לא שותף בפורום זה לא הוגן ולא מקצועי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 22 בדצמבר 2000 ב 15:53

וברגעים אלה ממש באוקינוס הסוחר

וברגעים אלה ממש באוקינוס הסוחרים והמותגים בעלי האינטרסים אתם מתפללים לאיזה ילד בן 18,אובייקטיבי ובעל עניין ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. דרור כספי 22 בדצמבר 2000 ב 18:07

יוסי שלום, אני רואה שהרכבת בדי

יוסי שלום, אני רואה שהרכבת בדיוק את סט הבולמים והקפיצים כמו אצלי (ולא במיקרה...). האם החלפת גם את הגלגלים? היה מעניין לראות איך הורכבה הכננת - אם יצא לך להיות אצל גיא בפרוג''יפ מתי שהוא שלח לי בבקשה e-mail ואני אקפוץ לראות. שים לב רק להגבהת המיתלה הקידמי - זו תמיד פשרה היות ומהלך המיתלה אינו משתנה - אם מגביהים יותר מדי המיתלה פתוח כמעט לגמרי וזה בעייתי במיקרה של כניסה לבורות וכו''. דרור

מקצה שיפורים לפג''רו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול