ועל זה אומרים . פרייארים לא מת
ועל זה אומרים . פרייארים לא מתים רק מיתחלפים.
אל תתרגש מהתגובה של שופינסקי.
אל תתרגש מהתגובה של שופינסקי. אם היית קונה אצלו התגובה שלו היתה אולי אחרת (-: בקיצור, ברכות לקניה. קח בחשבון שהבמפים שמעיפים לך את הראש לתקרה קורים רק במהירויות שמעולם לא היית מעלה בדעתך לפני ההתקנות החדשות - אז זה טוב. שנית, קנית קנית. תתחדש. אישית אני לא בטוח שבחרת הכי טוב לפג''רו - אבל, איך אומרים, אני בתוך הפוזיציה ולכן אני ''''משוחד''''. מצד שני אני גם מכיר את הבולמים של אדלברוק..... ושוב תתחדש. יש מקום לכ ו ל ם . אני מכיר בחור אחד שקוראים לו צביקה בר שהראש שלו הפסיק להיכנס לגג במגנום שלו (אוטו הרבה יותר קופצני משלך - הרבה יותר ) אחרי שהתקין את המערכת הנכונה של אולדמן. בפעם הבאה תשאל לפני.....
לכל הלא משוחדים והסוחרים למניה
לכל הלא משוחדים והסוחרים למניהם במקום ללכלך או להעיר הערות כמן ''''שלי יותר טוב'''' או ''''כמה חבל אבל אצלי היה יוצא יותר מוצלח ויותר זול'''' אנא מכם תחסכו מאיתנו את שיווק המוצרים כלם ושרותיכם על חשבון אחרים בגלל שגיא לא שותף בפורום זה לא הוגן ולא מקצועי
וברגעים אלה ממש באוקינוס הסוחר
וברגעים אלה ממש באוקינוס הסוחרים והמותגים בעלי האינטרסים אתם מתפללים לאיזה ילד בן 18,אובייקטיבי ובעל עניין ..
יוסי שלום, אני רואה שהרכבת בדי
יוסי שלום, אני רואה שהרכבת בדיוק את סט הבולמים והקפיצים כמו אצלי (ולא במיקרה...). האם החלפת גם את הגלגלים? היה מעניין לראות איך הורכבה הכננת - אם יצא לך להיות אצל גיא בפרוג''יפ מתי שהוא שלח לי בבקשה e-mail ואני אקפוץ לראות. שים לב רק להגבהת המיתלה הקידמי - זו תמיד פשרה היות ומהלך המיתלה אינו משתנה - אם מגביהים יותר מדי המיתלה פתוח כמעט לגמרי וזה בעייתי במיקרה של כניסה לבורות וכו''. דרור