פורומים

- שטח 4x4

התחרות המאכזבת

24 בדצמבר 2000 ב 10:01 14 תגובות 597 צפיות לירון
טוב אז מבחינתי התחרות סכום היוקוהומה צאלנג' היה מאכזב עד מאוד. נראה כי נסיון המארגנים ליצור ארוע מוטורי ענק נחשל כמידת הנסיון , כיום מספר תחרויות במקביל גורם לבלבול ודילמה מיותרת את מה ללכת לראות. והאכזבה הגדולה לפחות מבחינתי היא כמובן תחרויות העבירת , הרעיון של גידור כל השטח וצפיה מרחוק היה מביש מה עוד שחלק מהמכשולים היו חפורים באדמה ומה שנשאר לנו לראות זה רק את גג הרכב. ולפני שכל מליצי היושר והבטיחות קופצים אז גם אני חושב שצריך להיות בידוד של אזור המכשול מקהל אבל לא ככה!!! לגבי המכשולים עצמם רובם היו דומים ולא מענינים (בכלל נראה לי עדיף מכשולים טבעיים ולא מלאכותיים) וברגע שעידו הגיע עם השפצור האחרון שלו (מוט דחיפה משיכה)אז העסק היה סגור מראש ומשעמם. ולבסוף בידוד הרכבים עצמם כאשר הם לא מתחרים היה מיותר וגרם לנתק מוחלט .
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 24 בדצמבר 2000 ב 09:52

איזה מזל שלא באתי.... כמו הבד

איזה מזל שלא באתי.... כמו הבדיחה על משוגע שבא לבקר חבר שלו ודופק על הדלת: ''אין אף אחד בבית'' עונה המשוגע שבפנים - ''וואללה, איזה מזל שלא באתי''! משיב לו השני...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ג''יפטריפ 24 בדצמבר 2000 ב 10:48

לירן, אכן היה קשה לראות הכל ב

לירן, אכן היה קשה לראות הכל בבת אחת, אבל אל תשכח שלא כל יום יש ארוע כזה ויש רק לברך על כך. השטח הסטרילי שייצרו מארגני יוקוהמה נוצר בעקבות הנסיון המר שנרכש באירועים הקודמים ועל פי אלו הישראלים לא יודעים גבולות מהם - אני מבטיח לך שאם הקהל היה מתנהג כמו שצריך באירועים הקודמים ולא עובר מעל כבל כננת או מתחת ג''יפ תקוע כאילו היו סס''''ל (ועוד עם הילדים שלהם) אזי לא היתה נוצרת ההפרדה. בעיות לא היו רק בראלי עבירות אלא גם בזינוק של ראלי הניווט ''''מסע מעולם אחר'''' - הקהל פשוט חצה את המסלול ללא התחשבות במזנקים ולו רק כדי למצוא מקום חנייה טוב יותר - ולא היה חסר הרבה לתאונות (ראה תמונה: אביב קדשאי מזנק ומולו מגיח דיסקברי) אכן עדיין יש מקום לשיפורים, אבל העסק נראה ורוד הרבה יותר מלפני מספר שנים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ג''יפטריפ 24 בדצמבר 2000 ב 10:50

והנה עוד דוגמא: לירן מזנק במקצ

והנה עוד דוגמא: לירן מזנק במקצה B - וסובארו (טורבו 4X4) נוסעת לאחור...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. זאביק 24 בדצמבר 2000 ב 14:09

רוני, אולי התחרות לא הייתה מש

רוני, אולי התחרות לא הייתה משהו, אבל הפסדת טיול נהדר אחר כך. יש תמונות מדהימות. כן, אני שומע אותך אומר ''''יופי, בטח, אבל לא נראה אותם'''', אבל הם יהיו באינטרנט עד סוף השבוע !(?).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 24 בדצמבר 2000 ב 14:28

אני יושב ומסתכל לי בחלקן...ושו

אני יושב ומסתכל לי בחלקן...ושואל את עצמי, האם לשתף אותכם בדבר המדהים הזה...(זאביק על הליפט בטיפול שטח) ובעצם - כמובן שזה לא היה, אך בהחלט מראה מלבב. טוב, יותר מאוחר אתחיל להזרים תמונות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. 4x4hotmail 24 בדצמבר 2000 ב 18:52

זאביק אחי הצעיר. עד שאין צילומ

זאביק אחי הצעיר. עד שאין צילומים אשכרה מרכס דימונה אתה פסול לעדות. מצד שני אם תתחיל לטפטף צילומים אולי, אבל ממש אולי נזמין אותך שוב......יש משהו בקנה - בהחלט בליגה של הפעם שעברה....החל מיום חמישי בלילה....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. זאביק 25 בדצמבר 2000 ב 13:04

רוני, יש חלק מהתמונות סרוקות,

רוני, יש חלק מהתמונות סרוקות, רק שהם נסרקו טוב מידי, והם בגודל של בערך 2000X3500, ותופסים רק 1.5 מגה-בייט, כך שהן לא ממש שמישות לאתר. שאר התמונות בפיתוח וכולן יהיו סרוקות (בעזרת השם ?) עד סופשבוע. ולעניין סופשבוע, בשמחה, אבל רק שבת (לימודים, לימודים, לימודים . . .), אבל אם תתן נ.צ. אני חובר אליך בבוקר. 08:00, ותדאג לקום בזמן :-).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אריק2 25 בדצמבר 2000 ב 13:09

זאביק, עם תוכנת תמונות קטנה ני

זאביק, עם תוכנת תמונות קטנה ניתן לעשות RESIZE לתמונה, כך היא מגיעה לגודל המתאים לך (אני לדוגמא עושה הקטנה של 55\\% לתמונות) שלב שני, בעזרת תוכנה כגון ACDSEE אני עושה המרה לתמונה לJPEG ואז, מגודל של 1ץ5M אני מגיע ל40K

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. זאביק 25 בדצמבר 2000 ב 13:22

אריק, זה 1.5 מגה-בייט כבר בפו

אריק, זה 1.5 מגה-בייט כבר בפורמט של JPG !!!!!!!!!! נסיון להעביר את זה ל-BMP הגיע ל-45 מגה-בייט. אם יש לך עוד עצות, אני אשמח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אריק2 25 בדצמבר 2000 ב 13:35

זאביק, תעשה את ההמרה בעזרת ACD

זאביק, תעשה את ההמרה בעזרת ACDSEE מJPEG ל JPEG כן - כמו שאתה שומע - וזה יכווץ את הJPEG מ1.5 מגה ל200K ואז תעשה RESIZE. - וזה עובד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. נמרוד 25 בדצמבר 2000 ב 18:06

זאביק, באיזה רזולוציה אתה סורק

זאביק, באיזה רזולוציה אתה סורק? אני מסתפק ב150 או 200, ואחר כך מקטין את התמונה לגודל של פחות מ600 על 800 כדי שגם משתמשים עם מסכים קטנים לא יתתרכו לגלול. ושומר כJPG כך שזה יוצא פחות מ100K. כל תוכנת גרפיקה מספיקה למשל paintshop או כמובן כל דבר רציני יותר. לגבי שבת - מצטער, אבל זאביק לא מטייל השבת! השבת אתה עובד על האוטו, מפרק את מדרגות הצד והכנפיים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אריק2 25 בדצמבר 2000 ב 18:17

נמרוד, לדעתי המדרגות צד דווקא

נמרוד, לדעתי המדרגות צד דווקא תמכו בו - ראה במצורף.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. זאביק 26 בדצמבר 2000 ב 08:44

נמרוד, השבת מטיילים, ושבת הבאה

נמרוד, השבת מטיילים, ושבת הבאה נטפל בכל השאר . . . (ואם נטייל גם שבת הבאה, אז נדחה בעוד שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים . . . . :-).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. כנף שבורה 26 בדצמבר 2000 ב 23:36

למה לריב תעברו למצלמה דיגטלי

למה לריב תעברו למצלמה דיגטלית וזהו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול