צביקה. עלל האצבע (וספר ההדרכה
צביקה. עלל האצבע (וספר ההדרכה של OME) אוןמרים שניתן למתוח את המוטות עד שהם נשברים. ועכשיו ברצינות. הספר אומר שאפשר למתוח עד שהרווח בין הזרוע התחתונה לבין הסטופרים מגומי הוא שני שלישים של הרווח בין הזרועות העליונות והסטופרים מגומי שלהם. זאת על מנת להשיג מהלך מתלה מסויים כלפי מטה גם כאשר המוטות מתוחים מאד. אם תרים עד הסוף יהיה לך אוטו גבוה אבל בלי מהלך מתלה כלפי מטה - COMPRESSION ואז האוטו יסע מה זה קשה וקופצני.... לכן תשאיר קצת אוויר גם למעלה.
צביקה. עכשיו שאני קורא את מה ש
צביקה. עכשיו שאני קורא את מה שכתבתי אני רואה שיכולה להיות אי הבנה: אם אתהמודד את כל הרווח שיש בין המשולש העליון לסטופרים שלו ובין התחתון לסטופרים שלו - למעלה ולמטה יחד - אז למטה שני שלישים רוווח ולמעלה שליש. עכשיו זה ברור יותר.
אולי הפוך? אני מניח שנומינלית
אולי הפוך? אני מניח שנומינלית זה חצי-חצי (אולי אני טועה) אז לאחר המתיחה זה שליש למטה, שני שליש למעלה?
דרור, בוא נחשוב ביחד. אם אתה
דרור, בוא נחשוב ביחד. אם אתה מותח תא מוטות הפיתול והאוטו עולה מה עשית? הורדת את זרועות ה A - עצמות העצה התחתונות. נכון? יצרת רווח גדול יותר למטה ורווח קטן יותר למעלה. אם מתחת עד הסוף - עד סוף הבורג - מה שיקרה הוא שיהיה לך לא מעט רווח למטה - יחסית, וכלום רווח למעלה. למה? כחי הסטופרים, אם תשכבר רגע מתחת לאוטו הולכים הפוך: כלומר: בחלק העליון של הA התחתון ובחלק התחתון של ה A העליון. אני יודע שזה נשמע מסובך אבל אם תסתכל מתחת לאוטו תראה שזה לא ככה.
נסיון
נסיון
התכוונתי לצרף צילום אבל המחשב
התכוונתי לצרף צילום אבל המחשב של האתר לא רוצה לקבל אותו. נשגב מבינתי. אז הנה קישור שמסביר.
רוני ידידי כמה אני מרוויח בסו
רוני ידידי כמה אני מרוויח בסוף אחרי כל החישובים?? אתה יודע שמהלך המתלה כולו הוא 5 אינטש!!! אפשר לגנוב לדעתך 1.5 זה יספק אותי וגם יאפשר משחק מינורי מאחורה?
מהלך מיתלה בכל המכוניות בעלות
מהלך מיתלה בכל המכוניות בעלות משולשים קדמיים מוגבל מטבעו יש דרכים לשפרו אחת מהם והפשוטה מבינהם היא להרכיב מגבילים שטוחים יותר, האפשרויות האחרות הם להחליף משולשים עליונים ולשנות זויות תפוחי זרוע על מנת שלא יגיעו לקצה מהלך, מתיחה מוגזמת עלולה לגרום לעומס מוגזם על תפוחים אלו בפתיחה מקסימלית, ואפילו לשבר אוי ויי.