פורומים

- שטח 4x4

אאאאאאאאריק2

24 בדצמבר 2000 ב 16:34 12 תגובות 559 צפיות eial
רק רציתי לעדכן אותך שנפתח מועדון חדש של טיולי שטח לגי.....מלאים ....סתם סתם. רציתי לדעת מהיכן הזמנת אנטנה למכשיר קשר שלך אם אפשר שם מדויק של אתר והיכן באתר ? ואם אפשר גם מספר כרטיס אשראי.....סתם ! חוץ מזה שמעתי שהיה אחלה טיול. נפגש בשטח. אייל
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 24 בדצמבר 2000 ב 17:26

תראה...תשמע...הייתי חייב לחזור

תראה...תשמע...הייתי חייב לחזור הביתה, ולהסתכל על האנטנה שוב לפני שאני עונה...רגע רגע רגע, מועדון גי... חדש ? אני לא מבין, ג''י פורס ??? לאאאאאא, אולי כת הגידעונים ??? לא ! טוב נו, בטח שהבנתי (ואני מקווה שרק אני הבנתי) אז ככה, ישנה פה תמונה מדהימה, שבה ''''מדגמנת'''' האנטנה (של הCB) וצרפתי שני אפשרויות של כתובות. אני קניתי את הדגם שנקרא K40 4.5 פיט, 1000W POWER CAPABILITY. T400

כאן יש את הדגם שאני קניתי

אתר הכולל הכל על CB

רדיו שק - מקום עם הכל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 24 בדצמבר 2000 ב 17:26

תראה...תשמע...הייתי חייב לחזור

תראה...תשמע...הייתי חייב לחזור הביתה, ולהסתכל על האנטנה שוב לפני שאני עונה...רגע רגע רגע, מועדון גי... חדש ? אני לא מבין, ג''י פורס ??? לאאאאאא, אולי כת הגידעונים ??? לא ! טוב נו, בטח שהבנתי (ואני מקווה שרק אני הבנתי) אז ככה, ישנה פה תמונה מדהימה, שבה ''''מדגמנת'''' האנטנה (של הCB) וצרפתי שני אפשרויות של כתובות. אני קניתי את הדגם שנקרא K40 4.5 פיט, 1000W POWER CAPABILITY. T400

כאן יש את הדגם שאני קניתי

אתר הכולל הכל על CB

רדיו שק - מקום עם הכל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. eial 25 בדצמבר 2000 ב 09:39

אהלן אריק, אז קודם כל תודה רב

אהלן אריק, אז קודם כל תודה רבה על המידע בכל אופן אני מנסה קודם כל לבנות את האנטנה לבד ואם זה לא ילך אז נשבור את הראש. אגב עלות בניה של אנטנה הוא בערך 70 ש''''ח ואם בג''פורס עסקינן אז שתהיה ישיבה נעימה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 25 בדצמבר 2000 ב 09:46

או קיי, בכל אופן, ידוע לי שגם

או קיי, בכל אופן, ידוע לי שגם זאביק רוצה לבנות כזו אנטנה...בכל אופן אם מישהו יצטרך עזרה, אשמח לעזור. ביי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. זאביק 25 בדצמבר 2000 ב 12:59

אייל, אין לי כ''''כ זמן כרגע

אייל, אין לי כ''''כ זמן כרגע (לימודים, עבודה . . .), אבל אני מחפש את מוט הפיברגלס לייצר ממנו אנטנה. זאת בינתיים נראית לי הבעייה הכי קשה. בזמנו חיפשתי ולא מצאתי. אם תמצא מקום שמוכר מוטות פיברגלס (בערך 4 מ''''מ קוטר) בכל אורך, עם או בלי מוט ברזל (אנחנו עדיין מדברים על אנטנה) מושחל בפנים, אני מאוד אודה לך. יש כזה מוט (עם ברזל מושחל) אצל שרון על הסמוראי, כך שיש דברים כאלה, אבל אף-אחד לא יודע איפה :-(. תודה, זאביק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. eial 25 בדצמבר 2000 ב 15:49

זאביק יקירי, אני השתמשתי במ

זאביק יקירי, אני השתמשתי במוט פליז 5 מ''''מ ששייפתי בקצהו. בכל אופן מבדיקה שערכתי מצאתי כי המוט פליז שלי מול אנטנה מאולתרת עבד לכחצי קילומטר. עכשיו אני מחכה להתקין את המוט השני ולנסות ב-LIVE. בהצלחה לנו אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. זאביק 26 בדצמבר 2000 ב 08:42

עד כמה המוט פליז הזה גמיש ? בא

עד כמה המוט פליז הזה גמיש ? באיזה אורך השתמשת ? אני מתכןן על אנטנה של 2.80 מטר. הוא מספיק חזק / גמיש לעמוד בזה ? מה העלות ? (ויי, יש לי המון שאלות ?).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אריק2 26 בדצמבר 2000 ב 09:15

רגע, לפני שאתם עושים המרה לפלי

רגע, לפני שאתם עושים המרה לפליז הזה... תן לאייל לסיים את הבדיקות שלו - נכון לעכשיו זה עומד על חצי קילומטר קליטה...וזה נבדק כאנטנה רגילה מול הנסיונית... איל - לדעתי ממש לא מספיק 0.5 ק''מ. זאביק - להזכירך (ואני יודע גם לגבי הספק השידור) אני נעצרתי עם צביקה בתחילת מערת הקמח, כשאתה ושרון הייתם בחוץ...כל פעם שקראת לי שמעתי, אף פעם שעניתי - לא שמעת, וזאת עד שיצאתי החוצה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. שרון 26 בדצמבר 2000 ב 15:16

אנטנת פיברגלס לאיזור ה27 Mhz נ

אנטנת פיברגלס לאיזור ה27 Mhz ניתן למצוא בחברת יאסו (YAESU). טל: 07-6466360. מחיר 200-300 ש''''ח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. זאביק 26 בדצמבר 2000 ב 15:17

זה אומר חוסר בתיאום באנטנה. כ

זה אומר חוסר בתיאום באנטנה. כנראה שאני משדר יותר חזק ממך, או שהקליטה של המכשיר / אנטנה שלך יותר חדים משלי. או שהתיאום אנטנה אצלי לקוי, או אצלך, ואתה לא מוציא הספק מקסימלי. דבר נוסף שיכול להיות הוא תוואי השטחץ יכול להיות שהיה תיעול יותר טוב של האות לכיוון שלך (החזרות, עיוותים, וכו'').

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. eial 27 בדצמבר 2000 ב 07:11

אריק וזאביק כפי שהזכרתי אנחנו

אריק וזאביק כפי שהזכרתי אנחנו בסוף שבוע הקרוב נריץ בדיקת איכות על צמד האנטנות ובנוסף עוד כחודש אני במילואים ואז נרתום לעינין את ציוד הבדיקה ביחידה שלי ונבדוק נושאים של יג''''ע והספקי שידור. עם קצת סבלנות ננצח אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. זאביק 28 בדצמבר 2000 ב 04:30

מחכה לתשובות ומידע.

מחכה לתשובות ומידע.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול