פורומים

- שטח 4x4

מיגון והגבהה לדיסקברי

25 בדצמבר 2000 ב 17:20 4 תגובות 706 צפיות אורח/ת
עוד שבוע אני מחליף את הטרנו קצר 95 (רשימת הקונים ארוכה) לדיסקברי 97 ללא מיגונים עם צמיגים 205/80/16 מקוריים המלצות לגבי צמיגים, הגבהות ומיגונים איזה ואצל מי כדי אני מטייל פעם בשבועים - לחודש תודה אודי
הוספת תגובה
  • 1. אבי.ש 25 בדצמבר 2000 ב 15:56

על תעשה את הטעות הזאת. על תעז

על תעשה את הטעות הזאת. על תעז לגעת בדיסקברי.חרא של גיפ. אתה תבלה במוסכים יותר מאשר על הכביש. ברגע שאתה קונה דיסקברי קניתה צרות. תיזכור את המילים שלי .שלא תגיד לא אמרו לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 25 בדצמבר 2000 ב 16:24

אני מכיר את האוטו מיומו הראשון

אני מכיר את האוטו מיומו הראשון הוא לא רואה מוסך פרט לטיפולים והיה בשטח אולי 10 פעמים והגזמתי. לגבי אמינות אני חושב שברובר זה 50-50 או שאתה כל הזמן במוסך או רק בטיפולים וזה הכל מזל יש לי שני חברים (שותפים) אחד כל שבוע במוסך והשני עד 200000 ק''''מ היה במוסך רק לטיפולים אגב השני מטייל הרבה יותר מהראשון אודי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 26 בדצמבר 2000 ב 02:30

הדיסקברי הוא לא חרא שלך ג''יפ

הדיסקברי הוא לא חרא שלך ג''יפ .. זה שיפור עצום בנוחות בעבירות ובכלל בהכל,וגם פוטנציאל של שיפורים מורחב מאוד גם היות וזה לנד רובר וגם בגלל שזה שני סרנים חיים .. אבל כן,אמינות. הבעיה בלנד רוברים זה שהאמינות של רכב מודל 97 תלויה ישירות בבעלים הקודמים שלו .. ואין לך מושג איך התיחסו אליו לפני שאז כמו שנאמר או שתהיה כל הזמן במוסך וכל יום בעיה אחרת(כמוני)או שתסע ותנסע ולא תעצור....... בכל מקרה זה הימור . ודי מעצבן שלך יש אוטו מסוים ואתה מקלל את הרגע שקנית אותו ולא נהנה ומשקיע כסף ומישהו שאתה פוגש בטיול עם מ,ס קילומטרים משולש מספר לך שהוא היה מוכר את הבית לפני הדיפנדר,סליחה דיסקברי. כן כן סיפור אישי הדיפנדר שלי עם 70 אלף קילומטר ולא מפסיק להיות חולה ומישהו עם דיפנדר 95 עם 260 אלף קילומטר מספר שהוא לא היה מוכר אותו בחיים . ...מעצבן ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אבי.ש 26 בדצמבר 2000 ב 04:40

לפי מה שכתבתה כאן יש לי הרושם

לפי מה שכתבתה כאן יש לי הרושם שאתה בחור שאוהב להמר.אתה בעצמך נתת את התשובה. האם אתה מוכן לקחת סיכון?זה מישחק כמו רולטה רוסית.לנד רובר דיסקברי הוא חרא של רכב נקודה. רכב בעייתי מאוד. בעיות עם בתיי סטיליטים. בעיות של נזילות שמן מיכול מקום.בעיות בגירים. אקסים חלשים.בעיות בטורבו. ראשיי מנוע הולכים חופשי.עכשו תראה .מנוע דיזל חלשהרכב שוקל כמו טנק. תוסיף מיגונים תוסיף כננת ויש לך מרכבה סימן 3 שלא זזה. על תיגע ברכב הזה. ולא משנה עם הוא לא ירד לשטח ואפילו אם הוא חדש.זבל נישאר זבל. . תישאר עם הטרנו שלך אני מאמין שכמעט ולא ראיתה מוסכים עם הטרנו מילבד טיפולים נכון? אז למה לעשות טעות? ליקנות צרות?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול