תגיד, לא כדאי לך לתת את זה ביד
תגיד, לא כדאי לך לתת את זה בידי המשטרה?? להכנס שם לחמולה של הבדואים באיזור זה מסוכן. חוץ מזה אני מכיר שם איזה בדואי אחד, אבל אני בספק שהוא יעזור לי להשיג את הג''יפ. אולי בכסף..
שלום יובל אנו שמחים כי מצאת את
שלום יובל אנו שמחים כי מצאת את הג''יפ. האתר ישמח לסייע ולארגן קבוצות על-מנת לחלץ את הג''יפ. צור קשר עם אמיר לרדו ענבל בטלפון: 054-444916 בהצלחה
חברה לאט לאט אם הרכב אצל איז
חברה לאט לאט אם הרכב אצל איזה מבריאח או משהוא דומה , (בדואי מבריח )לא קדאי להיתעשק איתם ביררתי אצל מישהוא מהסירת הירוקה ואמר ''''אל תנסו להיות גיבורים הם פשוט יורים האינדיאנים האלה '''' ןעד הוסיף ''''לא תצאו משם בחיים '''' רגע סבלנות ויש דרכים אחרות ואם לא תהיה ברירה , אז כן להיכנס סבלנות ויובל צור קשר דחוף 052628642 איציק
אני לא מכיר אותך אבל אני שמח ש
אני לא מכיר אותך אבל אני שמח שמצאת את האוטו שלך. מסיפור של חבר שמצא שם טנדר טויוטה לפני כמה זמן תיזהר !! הם באמת יורים וזה ממש ממש מסוכן.
אני רושם את זה שוב - אנא נסו ב
אני רושם את זה שוב - אנא נסו בדרכים פוליטיות, מה נקרא חפשו איזה ''מכר'' משותף. בכל מקרה, ללא נשקים - אל תיכנסו שם (תזכרו - הם גנבים, שודדים, מבריחי סמים...מה עוד) * נ.ב זה יכול להראות הירואי (גבורי המערב הפרוע הבאים לחלץ את הבת של החוואי...) אבל תחשבו על התוצאות. מה עם איזו חברה שתיקח על עצמה טיפול, אפילו כספי, במקרים כאלה...(הרי משטרה אמיתית אין פה - כשתצליחו לחלצו, ותעלו לכביש, הם כבר ידאגו להוריד אותכם...) בכל אופן, אשמח לעזור. אריק 058-503019
כרגע דיברתי שוב עם יובל ונתתי
כרגע דיברתי שוב עם יובל ונתתי לו מס. טלפון של מישהוא שיוכל לעזור אולי בכל מיקרה אשמח לעזור במה שאוכל . ותעדכנו מה קורה יובל צור קשר אם יש חדש או שתיצתרך עד משהוא (24 שעות ביממה )בהצלחה איציק
יובל אני מכיר בחור בדואי מהאזו
יובל אני מכיר בחור בדואי מהאזור בשם סלם הוא נמצא באילת ב 076316348 תבקש את סלם מהאוהל הבדואי במידה ולא תאתר אותו צור איתי קשר ל 050349651 אני אאתר לך אותו להת'' פשי.
זה פשוט לא יאמן מה שקורה כאן.
זה פשוט לא יאמן מה שקורה כאן. 1. קודם כל צריך לחלץ את האוטו. 2. צריך לפרסם את זה. לא מדובר ברכב שנגנב לשטח A! זה רכב שנמצא בתוך שטחה של מדינת ישראל. 3. אם מישהו זיהה אוטו גנוב ויודע לזהות בוודאות את הגנב ואת מיקום האוטו - יש בישראל משטרה. אמורה להיות בישראל משטרה. תפקידה לחלץ את האוטו. כל מי שחושב אחרת - או מסכים שיש דרך אחרת - הסכים למצב של אנרכיה מוחלטת! 4. יש לי קשר מסויים לחברת YNET ואני רוצה את כל הפרטים , כולל צילומים - כשיהיו - כדי לפרסם ולעשות מזה רעש. בעל הג''יפ, צור איתי בבקשה קשר בהקדם: רוני 054444970 בעיקר זה מרגיז!
אתם אשכרה נשמעים כמו חבורה של
אתם אשכרה נשמעים כמו חבורה של ערסים שהולכים להרביץ למישהו שעצבן אותם .. זה לא משחק ילדים החיות האלו ..תתקשרו למשטרה .. הרי גם אם תקחו נשקים מה תפתחו קרב יריות ותהרגו אנשים?..בשביל ג''יפ?.. לכו תדעו לאיזה משפטים תכנסו במדינה כמו שלנו.