פורומים

- שטח 4x4

מבצע סוף שנה בגולדטק - מחירים

26 בדצמבר 2000 ב 08:44 6 תגובות 785 צפיות 4x4hotmail
מבצע סוף שנה בגולדטק לרגל ספירת מלאי וסיום שנה גולדטק מציעה למכירה את הפריטים הבאים במחירי מבצע: נועל ARB לניסן טראנו - 4500 ש"ח נועל לאיסוזו טרופר ואיפון עד 99 (מתצוגה) 4000 ש"ח נועל למיצובישי פג'רו 1994 V6 3000 סמ"ק - 4000 ש"ח. - סט שלם בולמי זעזועים מתצוגה - מיצובישי מגנום MEDIUM DUTY - 1000 ש"ח קפיצים אחוריים לטראנו קפיצים אחוריים לפג'רו 900 ש"ח זוג בולמים לטראנו - מדיום דיוטי - 1200 ש"ח בולמים להיילקס כל השנתונים - כולל ציר קדמי חי וציריות 1200 ש"ח -------- כבל אנרגו קינטי - 8 מטר ורצועת עיגון 3 מטר כולל תיק קורדורה בתקן היחידה כולל שני שאקלים תקניים - 1000 ש"ח --------- פנסי IPE הטובים בעולם 170 ואאט 1000 ש"ח היחידה 130 ואט 850 ש"ח היחידה במלאי זוג אחד מכל דגם. המכירה לשבוע אחד בלבד! 054444970

https://www.arb.com.au

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 26 בדצמבר 2000 ב 08:36

רוני שלום עם כל הכבוד למבצע ן

רוני שלום עם כל הכבוד למבצע ןגם לחברתך ולך באופן אישי. אתה יודע שזהו לא המקום לפירסום המחירים, מלבד זאת במידה והייתה מעביר זאת דרכי הייתי יכול לתת לך חשיפה יותר טובה מזו. שץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. 4x4hotmail 26 בדצמבר 2000 ב 08:49

1. אם הפורום הוא לא המקום אני

1. אם הפורום הוא לא המקום אני לא מבין כנראה מה כן המקום בפורום. 2. אם הפורום הוא לא המקום אז זה גם לא המקום לענות. 3. אתה בעל הפורום. מותר לך למחוק את זה ולצלצל אלי או להעביר את זה לכל מקום אחר באתר שאתה חושב לנכון. 4. זה לא קשור לכבוד. לא שלי ולא של חברתי. בכבוד רב, רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4walla 26 בדצמבר 2000 ב 11:51

בעצם, למה לא ? הלוואי שהיו

בעצם, למה לא ? הלוואי שהיו יותר יבואנים שמפרסמים מבצעים, ובצורה ישירה כל כך. יש מעט מדי מבצעי שטח, ואלו שכן זוכים לפירסום, לרוב ההנחה בהם אינה ברורה או מתבטאת באחוזים בודדים. רוני פירסם ישיר ועם מחירים ברורים, והוא היבואן היחיד שלא מתבייש לפרסם מחירים באתרים השונים. הלוואי שגם היבואנים \ מתקינים האחרים יפרסמו פה מחירים. כך נוכל אנו הצרכנים לקבל מושג על טווחי המחירים, ולעשות השוואות. ככה צריכה להיראות צרכנות מודרנית. רוני, המשך כך, בסוף אני עוד אהיה לקוח שלך. (זה יקרה ביום שיהיה לי כסף גם לנעילות וגם לטיולים לחו''''ל. היום האחרונים קודמים...) כמובן שאין מהאמור לעיל לגרוע מזכותו של שץ להחליט היכן יפרסמו היבואנים \ מתקינים את מרכולתם. בתור בעל האתר זו זכותו המלאה. אני רק רוצה להדגיש את הנקודה שבתור צרכן אני מאד מרוצה מהפירסומים הברורים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 26 בדצמבר 2000 ב 17:19

רובן תודה. אני מסכים הפעם עם

רובן תודה. אני מסכים הפעם עם כל מילה כולל זכותו של שץ. זה האתר שלו אתה יודע......

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. הטנק הכחול 26 בדצמבר 2000 ב 19:00

אהלן חברה... אני חושב ששץ בלו

אהלן חברה... אני חושב ששץ בלום צודק ב 150\\% רוני היית צריך להתיעץ עם שץ ולא לפרסם על דעת עצמך ''''יא לקרדה''''.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. דולב 28 בדצמבר 2000 ב 12:25

רוני כמה יעלה לי נועל לפוראנר

רוני כמה יעלה לי נועל לפוראנר שלי??? וקיט אולד מן בולמים וקפיצים?? [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול