ד''''א, הייתי באתר של המרכז למ
ד''''א, הייתי באתר של המרכז למיפוי ישראל ושם מדובר על 62 ש''ח למפה או סט של 18 מפות (לא מנויילן) ב-950 ש''ח (סט שלם של כל הארץ מכיל 20 מפות). למען האמת זה יותר מידי בשבילי, אז אם למשהו יש מידע על משהו יותר זול, אשמח אם תשתפו אותי:-). אורי.
שם זה הכי נכון והכי מעודכן...ו
שם זה הכי נכון והכי מעודכן...והכי זול. קצת יותר זול אם זה לא מנוילן.
אריק. לא הבנתי מה הקשר - לפי מ
אריק. לא הבנתי מה הקשר - לפי מה שראיתי בכתבה המפות החדשות מכסות רק את חיפה, כרמיאל ותוך שנה (לאחר צאת עוד 7 מפות) ''מאזור חיפה במערב עד הכנרת במזרח ועד גבול לבנון בצפון'', כלומר אין (נכון להיום) כיסוי מלא של הארץ. תקן אותי אם אני טועה.
המפות האלה, עוברות עדכון אחת ל
המפות האלה, עוברות עדכון אחת לשנה או יותר... כמובן שכולן נמצאות שם, אך החדשות (או המעודכנות) הן אלה שציינת.
או.קיי. תודה.
או.קיי. תודה.
מפות סימון שבילים 1:50,000 עול
מפות סימון שבילים 1:50,000 עולות בערך 60 ש''''ח ברשת (אתר החברה להגנת הטבע או שאר האתרים) או 70+ ש''''ח בחנויות. לגבי שאר המפות (1:25,000 או 1:100,000) לא ניסיתי לטייל איתם. 1:25,000 נראה לי קטן מידי לטיולי ג''יפים (צריך המון מפות). 1:100,000 צריך לבדוק את המפות, לא ניסיתי.
למה מפות ??? אתה קונה את התוכ
למה מפות ??? אתה קונה את התוכנה טורבו CD 4 ב 650 ש''''ח זה מכסה את כל הארץ ומדפיס מה שאתה צריך וכצן כן גם יכול להעביר נקודות ל GPS שיעלה לך 145 $ בחול.שזה 600 ש''''ח ויוצא לשטח . דודו אלון
דודו שלום. אין תחליף למפות. מ
דודו שלום. אין תחליף למפות. מכל מיני סיבות אפילו הריח שלהם אחרי שלושה ימים בג''יפ. מצד שני אין תחליף לנוחיות של העברת נצדיקים מהמפה לGPS ובחזרה. ההדפסה - גם במדפסת מאד איכותית של הטרובו CD אינה טובה. המפות קטנות וקשה להדביק אותן למפה אחת. חסרון עצום שיש למפות של טורבו CD בהדפסה שכל גיליון מודפס ללא רשת הקואורדינטות שלו! בקיצור, אסור לנסוע ללא מפה. גם אם יש לך טורבו CD ומחשב נייד באוטו. קשה להניח שלמםפה ייגמרו הבטריות. או ייכנס לה חול למסך. מצד שני אפשר תמיד לשכוח אותם על מכסה המנוע על הגג או בבית.... הבנת?