פורומים

- שטח 4x4

מזמין ג'ימני חדש,מתלבט בין אוטומט לרגיל

21 באפריל 2008 ב 13:19 7 תגובות 3468 צפיות rozenfd

שלום.
עד היום נהגתי בעיקר במכוניות עם גיל רגיל     ( ילדות קשה  (-:   )
עכשיו אני מזמין ג'ימני חדש בנוסף  לאוטו משפחתי שיש לנו( MAZDA3)
השימוש בתוך העיר  שטח בסופי שבוע (בינתיים לא אגרסיבי מדי )
מתלבט בין  אוטומט לרגיל ...............
אשמח  לדעת מה אומרים בעלי נסיון בכלל וג'ימני בפרת.
מה הם החסרונות יתרונות??? .......תקלות ידועות???..........צריכת הדלק???........

בתודה מראש.

הוספת תגובה
  • 1. אלדד מ. פורום 22 באפריל 2008 ב 18:24

אוטמט או רגיל?

אז ככה לפי כל בעלי הגימני שאני מכיר האוטמט עדיף מכול הבחינות אז תתחדש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. am501 25 באפריל 2008 ב 16:51

יש לי ג'ימני אוטומט חדש

בתור רכב עירוני הוא מצוין,אני חייב גיר אוטומט לכן לא בדקתי אפילו את הגיר הרגיל אבל לפי מה שקראתי (לפני שקניתי)נראה לי שבחרתי נכון את השטח רק התחלתי לגרד,כרגע בלי מיגונים או צמיגי שטח,אבל אני כבר נהנה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image חרוזון 30 באפריל 2008 ב 17:56

ג'ימני אוטומט!!!

חד משמעי!!! אוטומטי נוח בכביש, במיוחד בעיר והכי נוח ויעיל בשטח. בממוצע 1 ליטר ל10 קמ. החסרון של הגימי הוא בכביש אבל היתרון מתגלה מהר מאוד בשטח... חסרון נוסף שהוא קטן וצפוף במיוחד שמשפחה בעלת 4 נפשות יוצאות לטיול... אין תקלות... תדלק סע ותהנה, תגלה כמה הוא יפתיע אותך והסובבים אותך בשטח... שרון בעל גימני!!!  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אמנון 06 במאי 2008 ב 11:50

ידני חסכון בדלק ואוטומטי לא כבה

הידני הוא חסכוני יותר בדלק (לא הסטרי) ויש לו בלימת מנוע טובה יותר בירידות האוטומטי לא כבה  ותמיד יש מנוע ( משאבות הגה ובלמים מזגן ועוד) בשטח האוטמטי טוב יותר , פשוט יותר להפעלה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. גדגימני 07 במאי 2008 ב 09:06

עניין של העדפה אישית

כבעלים גאה של הרכב המדהים הזה (כן כן, מדהים) אני ממליץ על רכישה כזו, במיוחד אם יש לך רכב משפחתי יומיומי. הוא נוסע נחמד מאד בכבישי ישראל כל עוד לא משתוללים איתו! לגבי הגיר... יש דעות לכאן ולכאן שלי ידני ואני אוהב אותו ככה, סתם עניין של העדפה אישית, בגיר ידני אני מרגיש יותר את האוטו, השליטה בנהיגת שטח היא יותר מאתגרת ומבחינת זריזות וצריכת דלק יש יתרון (אבל לא קריטי), כן, בהתחלה האוטו היה נכבה ובהילוך 4X4 נמוך צריך להרים את הקלאץ' לאט ובעדינות, אבל זה רק עניין של הרגל... חוץ מזה אני חיפאי וזינוק בעלייה זה מושג שחיפאים לא מבינים...(בחיפה כל תחילת נסיעה היא בדרכ בזינוק בעלייה). תקנה את האוטו באיזה גיר שבא לך! שים לו בולמים טובים ותשתדל להסתיר את החיוך התמידי שלא יחשבו שהחלקת על השכל :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. tal-nigrar 09 במאי 2008 ב 06:51
    הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. חןניצן 24 במאי 2008 ב 16:44

גם

גם אני בעלים של הרכב הנחמד הזה ,תתחדש אני ממליץ לקפוץ לרסטה   (גידי) לכל נושא המיגונים / שיפורים הם התקינו אצלי השבוע בולמים של אולד מאן האוסטרלים ממש שינוי של שמיים וארץ .גש לשם ותודה לי אחר כך.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול