פורומים

- שטח 4x4

מיצובישי פאגרו

26 בדצמבר 2000 ב 23:06 4 תגובות 559 צפיות נשנש
לכל מי שמעוניין אני מנסה לפתוח מועדון לכל בעלי רכבי המיצובישי למיניהם 4*4כל מי שמעונין להצטרף ....והדרישות הם צעירים עם ראש פתוח בני 20 פלוס לא מבוגרים בלי ילדים קטנים בעלי אהבת טבע חולים על טיולים נא השאירו הודעה או אי מייל [email protected]
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 26 בדצמבר 2000 ב 21:54

חבר יקר. אנא גלה לי איך אפשר ל

חבר יקר. אנא גלה לי איך אפשר להיות בעל פג''רו - בן עשרים פלוס בלי ילדים, בלי לשדוד בנק בלי להיוולד נכון ובלי למכור את מיראביליס. תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נשנש 26 בדצמבר 2000 ב 21:57

כמה אופציות א.האוטו של אבא וה

כמה אופציות א.האוטו של אבא והוא נותן לך אותו בסופי שבוע ב.אתה קרוב של האופנובנק ג.אתה שדדת בנק ד.זכית בלוטו ה.כשהיית קטן החליט רכב שהוא דורס אותך ואתה מצדך לקחת עו''''ד טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 26 בדצמבר 2000 ב 22:44

היי לחצקון הצעיר אני בן 44 ע

היי לחצקון הצעיר אני בן 44 עם ילד בן שנתיים יש לי מגנום אבל לדעתי לא התכוונת לזה ולא הקפדת לכתוב --ושאינם בעלי טנדר מיצובישי אני בעל ראש פתוח וגם אישתי אם זה מעניין אותך אני מבטיח לך אישית ופומבית שאתמוך ברכוז כל החברה מסוגך במועדון מיוחד שיהנה מיחס מיוחד לפחות ממני ואאלה אתה סנוב קשקשן שאפילו בגילי אני סוחב לך את הנקבה שמימינך ברבע שעה של מפגש מקרי ואני מקווה שתהיה בראש פתוח גם אז ולפני שאתה טורח לענות זה סתם בצחוק אבל מאד ברצינות אם אפגוש אותך בצרה במקרה :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 27 בדצמבר 2000 ב 02:42

הגזמתם כאילו שמדובר במרצדס א

הגזמתם כאילו שמדובר במרצדס אם או ב ב מ וו אקס 5.. כולה פג''רו .. אתה יכול להשיג אחלה פג''רו גם ב60- 80אלף .. חוץ מזה מדובר בגיל 20 ..עם שלוש שנים של עבודה בזמן הלימודים אפשר לקנות אחלה פג''רו ואף פג''רו וחצי .. בוא לבית ספר שלי ותראה שלל פג''רויים\לנד קרוזרים טראנוים וגם ראב ארבעים עומדים להם בשלל צורות עם חלק מהגלגלים באלכסון ''''מגניב''''(אבל הם לא דוגמא הם כן נולדו נכון) כזה על המדרכה .. מארבילס ..חהחהחה הצחקת אותי ידעת שהחברה שווה יותר ממיליארד דולר ?לא נראה לי שבעליה יקנה פג''רו ..

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול