פורומים

- שטח 4x4

ייעוץ בנושא החלפת גיר לאוטומט

27 בדצמבר 2000 ב 00:50 5 תגובות 863 צפיות rulu30il
למומחים שלום, ברצוני להמיר את הגיר לאטוטמטי בסיקס שנת 82 איפה כדאי? כמה עולה? וכד, תודה, רון (רולו)

https://www.4x4.co.il/gallery/Myjeep.asp?editId=477

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 27 בדצמבר 2000 ב 05:40

רן עצתי היא דבר ראשון אל תעשה

רן עצתי היא דבר ראשון אל תעשה דבר כזה לג''יפ שלך כי ''גיפ אוטומטי זה לא ג''יפ ומתוך נסיון שהיה לי עם סופה אוטומטית זה סתם כאב ראש מיותר!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. 4x4hotmail 27 בדצמבר 2000 ב 06:52

רטנר שלום. אני לא המורה שלך ול

רטנר שלום. אני לא המורה שלך ולא המחנכת שלך אבל שים קצת סימני שאלה אחרי המשפטים שלך. או לפחות איזה משפט שמבהיר שזאת דעתך הצנועה. למה? כי יש אחרים שחושבים הפוך מממך. רכב ידני זה עונש בשטח שלא לדבר בפקקים. מה דעתך על זה? אם יש לך מנוע חזק מספיק - כמו שיש לסיקס - אז גיר אוטומטי מכוון נכון על ממיר מומנט כבד - זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עבורו. לפחות ככה חושבים כמה מטובי הגי''פאים בארצות הברית. מותר להם. בסדר? MY2C :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. eial 27 בדצמבר 2000 ב 09:02

שלום קודם כל הרעיון הוא בהחלט

שלום קודם כל הרעיון הוא בהחלט טוב רכב אוטומטי זה הרבה יותר נוח. אבל ויש אבל קטן הגיר האוטומטי המדובר הוא שלושה הילוכים בלבד וקח בחשבון נושא של צריכת דלק. בכל אופן תתקשר לארנון מלאכי 046373499. תגיד שאייל שלח אותך אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 27 בדצמבר 2000 ב 14:35

איל שלום. יש גם 4 הילוכים

איל שלום. יש גם 4 הילוכים אם אתה רוצה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. rulu30il 27 בדצמבר 2000 ב 19:59

תודה על העזרה, באמת יפה מצידכם

תודה על העזרה, באמת יפה מצידכם )וגם בלי סימני פיסוק(. החלפת הגיר לאוטומט הוא צורך ולא ככה סתם, עקב תאונת דרכים שדפקה לי ת''ברך... כך שאין לי כרגע ממש ברירה . רולו (רון)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול