מנסיון שהיה לי בקניה באינטרנט
מנסיון שהיה לי בקניה באינטרנט של מנוע לטיסן שזה דבר מאודדד קטן וקל המחיר של המשלוח יצא לך כפול ואף יותר מהמוצר ובעיות במכס
עופר להביא לארץ צמיגים לבד זה
עופר להביא לארץ צמיגים לבד זה סיפור. נכון שהמחיר באמריקה מפתה אבל. יש את עלות המישלוח. לאחר מיכן אתה צריך רישיון יבוא. אישור מימשרד התחבורה. לשלם מעמ.ומס קניה. בוא נצא מיתוך הנחה שסידרתה את כול האישורים היגעתה למחיר שלצמיגים בארץ. אם אתה רוצה סט כזה תיתקשר אליי יש לי סט חדש .31 10וחצי15. 050281771
דיברתי עם יבואן צמיגים מסויים
דיברתי עם יבואן צמיגים מסויים והוא מוכן אם נארגן הזמנה מרוכזת לארגן את כל נושא היבוא של הצמיגים. בעיקרון זה יכול לקחת קצת זמן אבל לדעתי שווה לחכות. לכן מי שמעוניין שייצור איתי קשר טלפוני או שישלח לי מייל עם סוג הצמיג שהוא רוצה. כאשר נהיה לפחות 10 אנשים שמעונינים הוא ידאג לנושא היבוא. הוצאות המישלוח ירדו ככל שיהיו יותר מעונינים. הטלפון שלי- 050-932339 03-9022023 דבר נוסף זה לא בהכרח ייצא יותר יקר מBF לדוגמא.
מבדיקה שערכתי במשרד התחבורה לפ
מבדיקה שערכתי במשרד התחבורה לפני זמן לא רב עולה שמותר יבוא אישי של צמיגים ודי שהם עומדים בתקן DOT האמריקאי. השולח צריך להצהיר על כך בחשבונית. על הצמיג עצמו צריך להיות מוטבע ת חותמת DOT. עלויות משלוח אפשר לברר מראש ולעשות את החשבון לבד. מובן שלא שולחים באוויר אלא במשלוח ימי בקופסה. אין מכס ומיסים פרט למע''''מ. תעשו לבד את החשבון. בארץ צמיגים של אינטרקו שמגיעים מדי פעם עולים כ 1000 ש''''ח וצפונה היחידה. מי שרוצה יש רביעיה של שלושים על אחת עשרה וחלצי למכירה - ט''ורנבירד דיאגונלי. נא לפנות לסופר פאוור במושב גנות.
חברים יקרים, לקוח שלי התקין על
חברים יקרים, לקוח שלי התקין על ה הסהרה היפיפה שלו סופר סוואמפר, הוא קנה אותם מעידו, צמיג מדהים , נסענו בבוץ ולכל החברה עם צמיגי הבוץ נהפכו מיידי לצמיגי סליק למרוצים ואילו הצמיגים שלו נקיים לחלוטין, רק מגרעת קטנה, על הכביש הצמיג שורק באופן נוראי אני שנסעתי לידו על הכביש שמעתי את השריקות , אריק טוען כי ההגה גם רועד כל הזמן, בקיצור , הצמיג מתאים לפי הצרכים מאיר וצוות שטח בטוח